Eerste blik op een taupekleurige adidas YEEZY FOAM RNNR

adidas YEEZY FOAM RNNR stone sage taupe

Eerste blik op een taupekleurige adidas YEEZY FOAM RNNR

We hebben een eerste blik op een taupekleurige adidas YEEZY FOAM RNNR. Een fris alternatief voor de populaire “Stone Sage” colorway.

adidas YEEZY FOAM RNNR stone sage taupe

De verkoop van YEEZY-producten is door Kanye West en adidas hervat, waardoor een aanzienlijke hoeveelheid voorraad nieuwe releases opeens beschikbaar is. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze nieuwe FOAM RNNR?

Nu er één succesvolle lanceringsronde is voltooid, zal er extra voorraad worden verkocht, waaronder een nooit eerder vertoonde YEEZY FOAM RNNR-kleurstelling. Arriverend in wat een taupekleur lijkt te zijn, heeft het paar merkbaar gelijkenissen met de eerder gelanceerde “Stone Sage”. Deze keer verschijnt het onderste gedeelte in een leigrijs, waarbij het bovenste gedeelte de voorkeur geeft aan de eerder genoemde taupe-smaak.

Op het moment van schrijven zijn er geen releasedetails met betrekking tot deze nieuwe colorway van de adidas YEEZY FOAM RNNR gedeeld. Normaal gesproken zullen ze verkrijgbaar zijn tijdens het adidas YEEZY-restock-evenement, ergens in de komende maanden, via de adidas CONFIRMED-app.

adidas YEEZY FOAM RNNR stone sage taupe

Fotocredits: Masterchefian

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram