Ontvouwende Outdoor TV van C SEED doubleert als kunstwerk en kost $ 233.000

C SEED N1 Outdoor TV

Ontvouwende Outdoor TV van C SEED doubleert als kunstwerk en kost $ 233.000

De ontvouwende C SEED N1 Outdoor TV kost $ 233.000 en doubleert als een waar sculpturaal stuk. De buiten-tv is begin 2024 leverbaar.

C SEED N1 Outdoor TV

C SEED heeft zijn nieuwe N1 Outdoor TV onthuld, die vorm krijgt door een bijzonder lijnenspel. De buitentelevisie is in feite een zich ontvouwend sculpturaal ontwerp voor in de open lucht.

Op het eerste gezicht lijkt de tv gewoon op minimalistische kunst voor buiten, mede dankzij zijn titanium matte metallic kleur. Maar met een druk op de knop stijgt de tv al na 60 seconden naar drie meter hoogte. Na nog eens 25 seconden zouden de vijf panelen van de tv zijn uitgeklapt om de naadloze weergave te onthullen. Naast de gedurfde constructie is de tv volledig weerbestendig tegen regen, zeewater, wind en sneeuw met een beschermingsgraad van IP65.

Dan naar de technische details; de N1 Outdoor TV heeft 4K MicroLED-panelen, twee ingebouwde 1011 watt breedband coaxiale luidsprekers, een geïntegreerde subwoofer en extra dubbele coaxiale luidsprekers in elke vleugel. Bovendien beschikt de tv over het Adaptive Gap Calibration-systeem van C SEED, waarvan de sensoren met hoge resolutie mogelijke offsets detecteren en de MicroLED’s daar waar nodig aanpassen – om te zorgen voor een volledig naadloze kijkervaring. De N1 Outdoor TV is verkrijgbaar in schermopties van 137 en 165 inch.

Bekijk de nieuwe tv in de beelden hieronder. Met prijzen vanaf $ 233.000, is de C SEED N1 Outdoor TV nu beschikbaar voor bestelling met levering gepland voor Q1 2024.

C SEED N1 Outdoor TV

C SEED N1 Outdoor TV

C SEED N1 Outdoor TV

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram