MB&F onthult na 10 jaar het vervolg op zijn HM8-uurwerk

MB&F HM8 Mark 2

MB&F onthult na 10 jaar het vervolg op zijn HM8-uurwerk

MB&F onthult na 10 jaar het vervolg op zijn HM8-uurwerk. De MB&F HM8 Mark 2 is verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen.

MB&F HM8 Mark 2

MB&F herontdekt zijn passie voor auto’s met de nieuwste versie van het HM8-model. Het horloge, toepasselijk genaamd HM8 Mark 2, is direct het eerste op auto’s geïnspireerde exemplaar van het merk in tien jaar.

Beschreven als een uurwerkmachine door MB&F, wordt de HM8 Mark 2 geleverd in een bijgewerkt driedimensionaal kastontwerp. De voorgaande HM8 had een hoekig en bijna skeletachtig frame, terwijl het onlangs onthulde vervolg veel slanker is, met meer dekking en afgeronde hoeken. Het supercar-silhouet verbergt gelukkig niet alle glorieuze innerlijke techniek van de Mark 2 waar fans zo dol op zijn aan de HM8. Sterker nog, je kunt de 22-karaats gouden automatische opwindrotor nog steeds duidelijk zien onder het transparante saffierglas.

De HM8 Mark 2 is meer dan alleen een op auto’s geïnspireerd uurwerk, het is ook een echt coureurshorloge. Uitgerust met laterale tijdweergaven waarmee de drager moeiteloos de tijden achter het stuur kan controleren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MB&F (@mbandf)

Verkrijgbaar in witte en groene kleurstellingen, zijn beide opties ingepakt in titanium met CarbonMacrolon® carrosseriepanelen met een kastdiameter van 47 mm. De groene optie wordt uitgebracht als een gelimiteerde oplage van 33 stuks, terwijl de witte een niet-gelimiteerde lancering is.

De MB&F HM8 Mark 2, met een prijs van $ 78.000, omgerekend een kleine € 75.000, ligt momenteel ter inzage bij de MB&F M.A.D. Galerij online winkel.

MB&F HM8 Mark 2

MB&F HM8 Mark 2

MB&F HM8 Mark 2

MB&F HM8 Mark 2

MB&F HM8 Mark 2

MB&F HM8 Mark 2

MB&F HM8 Mark 2

MB&F HM8 Mark 2

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram