Samsung Odyssey G9 OLED is een gebogen 49-inch gaming monitor

Samsung Odyssey G9

Samsung Odyssey G9 OLED is een gebogen 49-inch gaming monitor

De nieuwe Samsung Odyssey G9 OLED is een gebogen 49-inch gaming monitor, goed voor een vernieuwingsfrequentie van 240 Hz.

Samsung Odyssey G9

Samsung is van plan om ’s werelds eerste 49-inch OLED-gaming monitor uit te brengen. De Odyssey G9 volgt de G8 op, die met slechts 34 inch een relatief kleinere stoot heeft.

Het eerste beeld van de Odyssey G9 laat zien dat de nieuwe monitor de speler in wezen omhult voor een meeslepende game-ervaring. Een 32:9-verhouding maakt de monitor ideaal voor de meeste games. Het is een ultrabrede weergave, vergelijkbaar met het plaatsen van twee schermen naast elkaar.

Samsung richt de monitor op competitieve gamers of degenen die gewoon van extreem snelle actietitels houden. De Odyssey G9 heeft een responstijd van 0,03 ms en een verversingssnelheid van 240 Hz.

“De Odyssey OLED G9 levert een premium, super-ultrawide game-ervaring die hem tot een klasse apart maakt en de lat hoger legt voor OLED-monitoren”, zegt James Fishler, Samsung’s Senior Vice President of Home Entertainment & Display Division.

Het is niet verwonderlijk dat zo’n grote gamingmonitor niet goedkoop is. De Samsung Odyssey G9 OLED is beschikbaar voor pre-order voor naar verwachting minimaal zo’n € 2.199.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram