Dit zijn de 3 nieuwste en populairste PS spellen. Ontdek ze tijdens Days of Play!

playstation Days of Play 2023

Dit zijn de 3 nieuwste en populairste PS spellen. Ontdek ze tijdens Days of Play!

Dit zijn de 3 nieuwste en populairste PS spellen. Ontdek ze tijdens Days of Play, dat momenteel plaatsvindt.

playstation Days of Play 2023

Het jaarlijkse Playstation Days of Play evenement van Sony is terug. Dit jaar vindt het plaats 2 tot en met 12 juni. Tijdens dit evenement krijgen spelers de kans om beloningen te verdienen, te profiteren van voordelige deals en gebruik te maken van gratis features zoals multiplayer. Een belangrijk onderdeel van het evenement is het registreren om samen met andere spelers games te spelen en trofeeën vrij te spelen voor speciale beloningen, zoals PSN avatars en thema’s.

PlayStation kaart

In deze periode kun je genieten van diverse aanbiedingen in de PSN Store, waaronder het PlayStation Plus lidmaatschap dat met 25% korting verkrijgbaar is. Wil jij gebruikmaken van deze tijdelijke aanbieding? Ga naar KaartDirect om een PlayStation kaart te kopen, zodat jij voordelig PlayStation Plus kunt scoren. Om je vast in de stemming te brengen, hebben we de 3 nieuwste, populairste spellen voor je op een rijtje gezet:

Streetfighter 6

Op de eerste dag van Days of Play, 2 juni 2023, komt de nieuwe Street Fighter 6 uit! In de laatste revolutie van de serie wordt het spel aangedreven door Capcoms RE ENGINE, omvat drie speltypen: World Tour, Battle Hub en Fighting Ground en zijn de bekende personages opnieuw ontworpen. Deze 6e editie heeft fantastisch filmachtige specials, wat de spelervaring nog intenser maakt.

Er is een nieuwe functie -Real Time Commentary- die zorgt voor extra adrenaline en die eenvoudige uitleg geeft over je gameplay. Verder is Drive Gauge ook nieuw, het is een systeem waarmee je kunt beheren wat je opbouwt. Ontdek de straten in World Tour, een spannend spel voor 1 speler, speel samen, communiceer en wordt zo sterker in Battle Hub

Capcom biedt een aantal mogelijkheden om Streetfighter 6 online te spelen, voor de online content is een Capcom ID  vereist. Daarnaast moet je voor de content die alleen online gebruikt kan worden een apart PlayStation Plus abonnement nodig.

LEGO 2K Drive Cross-Gen

De Cross-Gen Digital Edition bevat de gloednieuwe LEGO 2K Drive voor zowel PS5 als PS4. In Steenlandië, een grote open wereld, kun je genieten van een avontuurlijke LEGO race-ervaring. Bouw zelf je droomvoertuig, bedwing elk terrein en versla je rivalen om de Sky Trofee te winnen!

In LEGO 2K Drive kun je jouw voertuig besturen en over meeslepende racebanen, off-road terrein en open water racen. Ontdek Steenlandië op jouw manier en pronk met je rijtalenten door voertuigen steen voor steen te bouwen. Ervaar de ultieme LEGO rijervaring! Doe mee aan spannende races in de Story modus, neem deel aan single races of Cup Series toernooien en speel razendsnelle minigames. Leer driften, boosten en het gebruik van power-ups om tegenstanders te verslaan.

In de Story modus klim je op de ranglijst van rookie coureur naar beroemd kampioen terwijl je tegen diverse charismatische rivalen strijdt. Uiteindelijk neem je het op tegen de beruchte Shadow Z.

Ontdek Steenlandië’s uitgestrekte wereld vol kleurrijke personages en maffe missies zoals jij dat wilt! Scheur over Turbo Acres’ pavement, ga off-roading in Big Butte County’s woestijnen, vaar langs Prospecto Valley’s pittoreske waterwegen en meer! Bouw zelf nieuwe auto’s en boten in de garage door blokjes op elkaar te stapelen. Modificeer de voertuigen in je collectie en maak het gemakkelijk met begeleid bouwen om daarna met jouw creatie een ritje te maken!

Speel samen thuis in de lokale splitscreen modus of speel online met je race maatjes en verken Steenlandië!

The Last of Us Part I

Ervaar opnieuw het aangrijpende verhaal en de onvergetelijke personages van The Last of Us, een game die meer dan 200 Game van het Jaar-prijzen heeft gewonnen. Dit keer is de game volledig opnieuw opgebouwd voor de PlayStation 5-console. Het speelt zich af in een wereld die verwoest is door geïnfecteerden en geharde overlevenden. De vermoeide Joel moet de 14-jarige Ellie uit een militaire quarantainezone smokkelen, maar wat begint als een eenvoudige taak verandert al snel in een brute reis door het land.

Deze nieuwe versie van de game maakt gebruik van Naughty Dogs nieuwste PS5-technologie, waardoor je kunt genieten van geavanceerde graphics, volledig geïntegreerde functies van de DualSense draadloze controller en meer. Daarnaast is het spel gemoderniseerd met verbeterde gameplay, besturing en toegankelijkheidsopties voor een nog betere spelervaring.

Je wordt meegenomen naar verbeterde omgevingen die hun eigen verhaal vertellen en betere effecten hebben, gezichtsanimaties, verkenning en gevechten. Met deze editie krijg je ook het hele singleplayer-verhaal van The Last of Us (PS5™) en het populaire prequel-hoofdstuk Left Behind,  over de reeks gebeurtenissen waardoor het leven van Ellie en haar hartsvriendin Riley nooit meer hetzelfde zou zijn.

Tip: Met je abonnement Playstation Plus Premium kun je een 2 uur durende proefversie van de game spelen. Profiteer jij van Days of Play?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram