Lancering nieuwe H&M x Mugler-samenwerking vindt plaats in mei

H&M x Mugler collectie

Lancering nieuwe H&M x Mugler-samenwerking vindt plaats in mei

Een nieuwe H&M x Mugler-samenwerking is onderweg. De gezamenlijke collectie arriveert in mei en komt inclusief herenkleding en – accessoires.

H&M x Mugler collectie

H&M heeft officieel de lanceringsdatum van zijn Mugler-samenwerkingscollectie aangekondigd. Mocht je interesse hebben, dan kun je de tweede week van mei in je agenda arceren.

Voor diens volgende grote ontwerperssamenwerking heeft H&M een baanbrekende collectie met modehuis Mugler aangekondigd. In nauwe samenwerking met Casey Cadwallader, creatief directeur van Mugler, komen de twee samen om een breed scala aan karakters en schoonheidstypes naar voren te brengen, waardoor de wereld van Mugler wordt opengesteld voor een gevarieerd publiek. De Franse ontwerper Manfred Thierry Mugler, bekend als een regelbreker op zich, richtte het modemerk op in 1973 en putte enorme populariteit uit zijn lichaamspositiviteit, genderfluïditeit en zelfverzekerde berichtgeving. Toen Cadwallader in 2018 bij het huis kwam, verjongde hij het huis en zijn erfenis, waardoor het merk een hoognodige eigentijdse revitalisering kreeg.

De samenwerking tussen H&M vergroot het bereik van beide merken. De gesprekken over het H&M x Mugler-project begon vóór de dood van Mugler in januari 2022. De collectie heeft tot doel de geschiedenis van het huis te verenigen met het heden en de toekomst. Door een aantal van Mugler’s klassieke silhouetten en handtekeningen aan te bieden tegen een betaalbare prijs, toont de dynamische samenwerking Mugler’s invloed op de modewereld van vandaag. In een verklaring zei Cadwallader:

“Het is echt een eer om samen te werken met H&M. De collectie viert alles wat Mugler als een huis definieert en elk stuk is authentiek Mugler, van de bodysuits, die een signature van ons zijn geworden, tot het scherpe maatwerk en bewerkte spijkerbroeken. Het is een showcase van onze iconen.”

De collectie is bedoeld om de nalatenschap van Manfred Thierry Mugler en zijn impact op de modewereld van vandaag te vieren. De H&M x Mugler-collectie omvat dameskleding, herenkleding en accessoires en wordt op 11 mei 2023 in de winkels en online gelanceerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door H&M (@hm)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram