Eerste blik op de sacai x Nike Waffle Woven “Multicolor”

sacai x Nike Waffle Woven "Multicolor"

Eerste blik op de sacai x Nike Waffle Woven “Multicolor”

We hebben een eerste blik op de sacai x Nike Waffle Woven “Multicolor”. De nieuwe sneakers hebben een regenboogkleurig karakter.

sacai x Nike Waffle Woven "Multicolor"

De sneakers van sacai en Nike staan qua design bij uitstek bekend om het verdubbelen van de swooshes, veters, tongen en andere details. In 2018 stond de LDV Waffle centraal in een gedurfd ‘Green Gusto’. Nu is er een nieuwe Waffle Woven in “Multicolor”.

Voor het eerst verschijnend in een blanco “White” look, hebben we nu een blik gekregen op een veel levendiger paar. Het geweven bovenwerk biedt van alles, van neongroen tot marineblauw, waarbij de constructie van gemengd materiaal belangrijke ontwerpelementen, zoals de Swooshes, het patroon laat doorbreken. Tongen met co-branding zijn op elkaar gestapeld in gebroken wit, terwijl eenvoudige witte touwveters zich door het vetersysteem weven. Een gestapelde ‘Sail’-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool zorgen voor de finishing touch in deze korte eerste look.

Het nieuwste project van Chitose Abe en Nike – de sacai x Nike Waffle Woven “Multicolor” – zal naar verwachting later dit jaar via Nike en geselecteerde retailers wereldwijd in de schappen liggen. Houd ons in de gaten voor toekomstige, meer gedetailleerde beelden en officiële releasedetails.

sacai x Nike Waffle Woven "Multicolor"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram