Met LOEWE’s SS23 Grass Sneaker kun je rekenen op voldoende aandacht

LOEWE Grass Sneaker

Met LOEWE’s SS23 Grass Sneaker kun je rekenen op voldoende aandacht

De SS23 LOEWE Grass Sneaker is een garantie voor aandacht op straat. De schoen komt met overwoekerde raffia die het natuurlijke element nabootst.

LOEWE Grass Sneaker

LOEWE heeft een bizarre creatie voor onze outfit in petto. Het handelsmerk van ontwerper Jonathan Anderson is inmiddels de creatie van onconventionele ontwerpen die de blik vangen, en deze nieuwste sneaker van het modehuis doet dit ontegenzeggelijk. Maak kennis met de nieuwe LOEWE Grass Sneaker.

Hoewel LOEWE’s Spring/summer 2023 herenkledingcollectie afgelopen zomer al de catwalk sierde, belandt het assortiment nu pas in de winkel. Een collectie vol met outdoormotieven en een futuristische identiteit, inclusief schoeisel. Het nieuwste schoenenaanbod van LOEWE komt in de vorm van de Grass Sneaker, gewikkeld in overwoekerd groen uit de natuur. De paren op de catwalk werden gedurende meer dan 20 dagen gezaaid en gekweekt – met echt gras dus – terwijl deze retaileditie synthetische raffia bevat die het effect van natuurgras geeft.

Onderop is een soepele canvas basis geplaatst, verbonden met witte tussenzolen verborgen door de ontspruitende weide. Tot slot krijgen de leren hiellipjes een vergulde branding, terwijl golvende inkepingen de rubberen buitenzolen sieren die naar boven buigen.

Check de LOEWE Grass Sneaker hieronder en bemachtig jouw paar voor € 1.400 via de site van het merk.

LOEWE Grass Sneaker

LOEWE Grass Sneaker

LOEWE Grass Sneaker

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram