Breitling introduceert de bestseller Top Time Deus in een nieuwe gelimiteerde editie

Breitling Top Time Deus horloge

Breitling introduceert de bestseller Top Time Deus in een nieuwe gelimiteerde editie

Een nieuwe Breitling Top Time Deus limited edition is onthuld. De potentiële bestseller van Breitling en Deus Ex Machina is nu verkrijgbaar.

Breitling Top Time Deus horloge

In samenwerking met het Australische lifestyle-merk Deus Ex Machina is een tweede editie van het populaire Breitling Top Time-horloge uitgebracht. Ook is er een nieuwe samenwerking op het vlak van kleding in het leven geroepen die de nomadische geest van de onconventionele chronograaf van Breitling uit 1960 doet herleven.

Breitling en het Australische Deus Ex Machina – dat bekend staat om zijn outfits voor motorrijders en surfers – hebben de krachten opnieuw gebundeld voor een gelimiteerde editie van de chronograaf Top Time Deus. De twee merken werken voor de tweede keer samen, nadat in 2021 werd afgetrapt met een eerste horloge dat al uitverkocht is.

De nieuwe Top Time Deus is gelimiteerd tot 2.000 stuks en is voor avontuur op de open weg gemaakt, met lichtgevende indexen en een wit gelakte wijzerplaat die wordt gecontrasteerd door het hemelsblauw op de subdials en een tachymeterschaal die de snelheid meet. Het kleurenschema is helemaal nieuw, maar de details die de eerste samenwerking zo succesvol maakten zijn weer terug, waaronder de chronograafwijzer in de vorm van een bliksemstraal, de paddestoelen, de kalfsleren band met het racethema en de op de achterkant van de kast aangebrachte gravure van een motor van Deus,ontworpen door Carby Tuckwell, creative director van Dues.

Breitling Top Time Deus horloge

Op elke horlogekast is de vermelding “One of 2000” aangebracht. Georges Kern, CEO van Breitling, zegt: “Top Time Deus is een horloge dat gemakkelijk, robuust en stijlvol tegelijk is, net als de persoon voor wie het gemaakt is. De modern-retro-look sluit prachtig aan bij de manier waarop Deus zijn boards en motoren styled.”

De onconventionele Top Time chronograaf van Breitling werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 60 en werd al snel een favoriet bij een stijlvolle groep liefhebbers van caféraces en sportwagens. Mannen en vrouwen worden aangetrokken door de gedurfde proporties en de grafische wijzerplaten. Vandaag de dag is de Top Time nog altijd het horloge van Breitling voor motorrijders, boarders, surfers en digitale nomaden – en met 41 mm is het geschikt voor de meeste polsen.

Breitling Top Time Deus horloge

BREITLING X DEUS: Een nieuwe lifestylecollectie

Bij elke nieuwe Top Time Deus hoort een door beide merken ontworpen reistas, gemaakt van gewaxt canvas. Breitling en Deus hebben daarnaast samengewerkt aan een nieuwe kledinglijn en accessoires die fans van deze merken alleen kunnen bemachtigen in de zes flagships van Breitling wereldwijd; Hannam in Seoel, Madison Avenue in New York, Milaan, New Bond Street in Londen, Regent Street in Londen en Sydney.

De nieuwe Breitling Top Time Deus is een symbool van zelfexpressie voor degenen die hunkeren naar avontuur en is, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar op Breitling.com, in boutiques van Breitling en via geselecteerde detailhandelaren.

Breitling Top Time Deus horloge

Post a Comment

#Volg ons op Instagram