Westfield Mall of The Netherlands viert ‘Christmas starts here’ met optreden van Kris Kross Amsterdam

Westfield Mall of The Netherlands turn on the lights event 2022 kris kross amsterdam

Westfield Mall of The Netherlands viert ‘Christmas starts here’ met optreden van Kris Kross Amsterdam

Westfield Mall of The Netherlands viert het Christmas starts here event 2022 met een optreden van Kris Kross Amsterdam. Kom jij een kijkje nemen?

Westfield Mall of The Netherlands turn on the lights event 2022 kris kross amsterdam

Westfield Mall of the Netherlands heeft haar plannen voor Christmas starts here 2022 bekendgemaakt. Ieder jaar in november geeft de mall officieel het startschot van het feestseizoen door een groot event met een unieke entertainmentshow te organiseren. De aankomende editie op donderdag 17 november wordt opnieuw een groot spektakel, aangezien speciaal voor deze avond Kris Kross Amsterdam en Zoe Tauran zijn ingevlogen om onder meer hun laatste hit Adrenaline te spelen.

Iedereen kan morgen vanaf 18.00 uur buiten voor de ingang van de mall plaatsnemen en het Christmas starts here moment mee te maken. Daarna kunnen bezoekers naar binnen om het optreden van Nederlands hotste artiesten van dit moment te bekijken. Geen kaarten kopen, geen guestlists, iedereen is welkom. Je hoeft je alleen even te registreren op de Westfield-website.

Nadat het Christmas starts here-moment heeft plaatsgevonden kun je als bezoeker van Westfield Mall of The Netherlands overigens elke dag genieten van de mooie feestversiering. Deze blijft voorlopig staan, waarmee het shoppen van cadeaus een extra leuke beleving vormt en iedereen alvast in de feeststemming kan komen.

De winkels zijn elke dag geopend tot 20.00 uur en de restaurants en bioscoop tot 23.00 uur. Zijn de aankopen gedaan? Sluit de dag dag winkelen bij Westfield Mall of the Netherlands moeiteloos af met een stukje ontspanning. Naast het shoppen is er namelijk genoeg te doen voor de hele familie, zoals het bezoeken van een spa, Peppa Pig World, indoor speelpaleis, bioscoop, gamestate en nog veel meer. Wij neigen echter toch het meest naar een drankje en een hapje.

Tot morgen bij Westfield Mall of The Netherlands voor Christmas starts here event 2022 en het optreden van Kris Kross Amsterdam!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram