ADE GIVEAWAY: Win kaarten voor jou en je vrienden voor deze twee STRAF_WERK technofeestjes!

win tickets straf_werk ade 2022

ADE GIVEAWAY: Win kaarten voor jou en je vrienden voor deze twee STRAF_WERK technofeestjes!

Win kaarten voor jou en je vrienden voor SW + Honey Dijon presents: Back to Black en SW & Camelphat tijdens ADE 2022. Kom jij naar STRAF_WERK?

win tickets straf_werk ade 2022

Heb jij de agenda voor ADE 2022 nog niet vol en kun je wel een paar gratis tickets gebruiken? We hebben mooi nieuws voor je, want in samenwerking met STRAF_WERK geven wij een aantal hele fijne kaarten weg. Win entree voor drie bij SW & Camelphat of SW + Honey Dijon. Meedoen voor beide feestjes kan uiteraard ook!

Amsterdam Dance Event trapt de week vanavond in stijl af met diverse mixers, kick-offs en feestjes. Uiteraard is ook STRAF_WERK deze week van de partij, waarbij de organisatie een serie fraaie feestjes voor technoliefhebbers in petto heeft. Voor twee van hun mooie happenings in de Kromhouthal, Amsterdam, geven wij een aantal keer een trio kaarten weg, zodat jij je beste vrienden mee kunt nemen.

SW & Honey Dijon presents – Back 2 Black

Op donderdag 20 oktober kun je groots genieten van techno, house, minimal en vooral ook disco-invloeden. Geboren in de zwarte queer underground, heeft housemuziek de grenzen overschreden met zijn aanstekelijke energie en geluid. Back 2 Black is een eerbetoon aan zijn roots in de viering van een verenigde dansvloer voor iedereen.

 

SW presents Camelphat

Op vrijdag 21 oktober is het de beurt aan Camelphat. Of je die naam kent? Grote kans, want zijn hit Cola is de meesten onder ons wel bekend. Verwacht scherpe tunes van de DJ in jasjes van house, techno, deephouse en elektrinica. Wil je erheen? Koop tickets of doe lekker meer met onze giveaway!

Tickets & Info

Datum: 20 & 21 oktober
Tijd: 23:00 – 07:00 uur
Locatie: De Kromhouthal
Adres: Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SW (@straf_werk)

 

Win 3x tickets voor SW + Honey Dijon en SW & Camelphat tijdens ADE 2022

Win 3 tickets voor SW + Honey Dijon op donderdag 20 oktober.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Honey’ + jouw NAW-gegevens. Wie weet ontvang jij donderdag 20 oktober de gratis kaarten voor die avond!

Tekst gaat hieronder verder

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SW (@straf_werk)

Win 3 tickets voor SW & Camelphat op vrijdag 21 oktober.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Cola’ + jouw NAW-gegevens. Wie weet ontvang jij vrijdag 21 oktober de gratis kaarten voor die avond!

Meedoen kan tot donderdag 20 oktober en vrijdag 21 oktober. Winnaars ontvangen bericht en deelname is vanaf 16 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram