De beste tweedehands hybride-auto’s om te leasen in 2022

beste tweedehands hybride-auto’s om te leasen in 2022

De beste tweedehands hybride-auto’s om te leasen in 2022

De beste tweedehands hybride-auto’s om te leasen in 2022? Met nog enkele maanden van het jaar te gaan, zijn dit enkele van de opties.

beste tweedehands hybride-auto’s om te leasen in 2022

Het wordt volgens diverse onderzoeken steeds duidelijker dat we door de jaren heen behoorlijk wat schade aan het milieu hebben toegebracht. Deze gevolgen moeten teruggedraaid worden, wat zo goed als onmogelijk is. Toch doen overheden en bedrijven hun best om beter voor het milieu te zorgen. Dit geldt ook zeker voor veel mensen. Er zijn bijvoorbeeld steeds meer Nederlanders die een elektrische auto kopen of leasen. Vind je deze stap nog te groot? Het leasen van een tweedehands hybride biedt dan uitkomst! 

Het lijstje van beste tweedehands hybride-auto’s om te leasen in 2022 bevat wellicht niet de meest spannende of luxe auto’s, maar mocht het je sowieso niet daar om te doen zijn, dan is het een heel behoorlijke shortlist van goede opties.

Honda Accord Hybrid

Durven we het te zeggen? Ja, we durven het: de Honda Accord is toch wel een echte legende. Inmiddels heeft hij bovendien een verbetering gekregen in de vorm van een hybride-model. De Honda Accord Hybrid is eigenlijk voor zo goed als iedereen een fantastische tweedehands auto om te leasen via bijvoorbeeld privateleaseused.nl. Dit komt doordat hij niet alleen efficiënt en praktisch is, maar ook nog eens betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. De hybride-versie van de Accord hoort daarom zeker op je lijstje te staan.

Hyundai Ioniq Hybrid

Mogelijk wist je al dat de Hyundai Ioniq verkrijgbaar is in een elektrische variant die je kunt leasen, maar wist je dat er ook een hybride-model op de markt gebracht is door het Koreaanse merk? De Hyundai Ioniq Hybrid ziet er stijlvol en verfijnd uit, terwijl het voertuig tegelijkertijd ook compact en comfortabel is. Als je nog beter voor het milieu wilt zorgen dan is het trouwens beter om voor de volledig elektrische variant van de Ioniq te gaan.

Toyota Camry Hybrid

Veel mensen hebben ooit een Toyota Camry gehad. Het is niet meer dan logisch dat dit model nog altijd een favoriet is onder velen, met name onder de liefhebbers van sedans. Tegenwoordig kun je echter ook de Toyota Camry Hybrid leasen via. Je ervaart dan alsnog het genot van de betrouwbaarheid en het comfortabele en ruime interieur van de Camry, maar dan dus ook nog eens efficiënt en milieuvriendelijk.

Toyota Prius Hybrid

Wat we net zeiden over de populariteit van de Toyota Camry geldt ook zeker voor een ander model van het Japanse merk: de Prius. Deze auto wordt al jaren veel gebruikt door Nederlandse bestuurders. Vandaag de dag kiezen ze steeds vaker voor de hybride-variant van dit fantastische voertuig van Toyota. Eventueel kan er ook gekozen worden voor de volledig elektrische variant, dit hangt natuurlijk helemaal van je eigen voorkeur af.

Heb jij een favoriet tussen deze beste tweedehands hybride-auto’s om te leasen in 2022 of ga je toch liever voor de premium merken?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram