HANDIG: 3 leuke cadeautips voor mannen

3 leuke cadeautips voor mannen

HANDIG: 3 leuke cadeautips voor mannen

Is een van je vrienden binnenkort jarig en weet je niet welk cadeau kopen handig is? Wij hebben 3 handige cadeautips voor mannen.

3 leuke cadeautips voor mannen

Het vinden van een leuk cadeau voor een vriend of collega kan erg lastig zijn. Je wilt natuurlijk dat een cadeau in de smaak valt bij de ontvanger, maar voor de man kan dit nog wel eens lastig zijn. Hoe langer je over het cadeau nadenkt, hoe complexer het wordt.

Om je te kunnen helpen bij het uitzoeken van een geschikt cadeau hebben we een paar handige cadeautips voor je op een rijtje gezet waarvan we hopen dat ze je inspireren. Lees snel verder!

Speel in op interesses

Spreekt voor zich, maar het ontvangen van een cadeau is natuurlijk extra leuk als je er ook daadwerkelijk iets aan hebt. Je zult zelf ook graag cadeaus ontvangen die níet in de kast verdwijnen. Begin daarom bij de hobby’s en interesses van de ontvanger. Vervolgens kun je hier slim op inspelen wanneer je op zoek gaat naar een cadeau. Is de ontvanger een fanatieke visser? Doe dan een nieuwe vissersstoel of een hengel cadeau. Stapt jouw collega ieder vrij moment op de fiets? Kijk dan eens naar een leuke wieleroutfit heren. Je kunt natuurlijk ook een fietsregenpak cadeau doen. Zoals de meeste mannen fan van voetbal? Een seizoenskaart geven met andere vrienden is een topidee.

Voor iedere hobby of interesse valt er wel iets te verzinnen. Een cadeau hoeft ook niet heel serieus te zijn. Zo zou je een visser bijvoorbeeld ook een lamp van een vis cadeau kunnen doen. Er is online van alles te vinden!

Maak het persoonlijk

Een andere tip is om het echt persoonlijk te maken. Zo zou je een gepersonaliseerd item kunnen geven. Een mooie ingelijste foto van de ontvanger en jezelf of een andere dierbare foto. Een gepersonaliseerde koffiemok of een bierglas kan natuurlijk ook. Er zijn verschillende websites waarop je allerlei voorwerpen met een tekst of een foto kunt laten bedrukken. Wees creatief! Zo laat je zien dat je echt moeite gedaan hebt. Een persoonlijk cadeau zal dan ook zeker in de smaak vallen.

Kies een algemeen cadeau

Kom je er echt niet uit? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om een algemeen cadeau te kiezen dat bij iedereen in de smaak zou vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor een winkel. Een leuk bierpakket dat je zelf hebt samengesteld (een ander drankje dat erg geliefd is door de ontvanger kan natuurlijk ook) of een borrelplank. Van dit soort cadeaus weet je eigenlijk op voorhand al dat het gebaar gewaardeerd wordt. Houd wel rekening met allergieën wanneer je een pakket samenstelt.

Welk van deze 3 leuke cadeautips voor mannen zie jij wel zitten?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram