Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Graffiti” sample opgedoken

Off-White x Nike Air Force 1 Mid "Graffiti"

Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Graffiti” sample opgedoken

Een Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Graffiti” Sample is opgedoken. De snekaer heeft “OFF-WHITE” graffiti-tekst boven de met spikes bedekte zool.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid "Graffiti"

Fans van Nike’s klassieke Air Force 1-sneaker opgelet, een bijzondere Off-White x Nike Air Force 1 Mid is opgedoken, voorzien van ware graffiti-tekst. Of de creatie werkelijl zal worden uitgebracht als retailpaar is nog maar de vraag, maar de custom look zal liefhebbers interesseren.

De Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Graffiti” is in feite een sample en is een variant op de 2022-versie van het streetwear-merk en Nike. De schoen komt met de bekende opvallende zool en vetersysteem, en heeft een graffitibehandeling op de laterale zijde. Liggend boven de golvende, met spike-sporen bedekte zooleenheid, leest de blauwe en paarse graffiti “OFF-WHITE”, met een afbeelding van de aarde ernaast. De rest van het paar geeft de voorkeur aan een geheel witte look, met verschillende doorschijnende details, inclusief de co-branded ritssluiting.

Momenteel is het dus nog niet bekend of Nike de Off-White x Nike Air Force 1 Mid “Graffiti” zal uitbrengen. Bekijk sample hieronder en houd ons in de gaten voor eventuele officiële beelden en een releasedatum.

Off-White x Nike Air Force 1 Mid "Graffiti"

Fotocredits: Wxj6550822

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram