Lanceert YEEZY een custom YEEZY sneaker-programma?

Custom YEEZY sneaker pagina

Lanceert YEEZY een custom YEEZY sneaker-programma?

YEEZY heeft een custom YEEZY sneaker-programma gelanceerd op de website. Creëer jouw eigen adidas YEEZY Foam Runner, SLIDE en 500.

Custom YEEZY sneaker pagina

YEEZY staat sinds diens lancering bekend om een designesthetiek die is ontwikkeld rond een palet van zwart, grijstinten en aardse tinten. Hoewel het merk van Kanye West en adidas in de afgelopen jaren wel degelijk uitstapjes naar heldere en gewaagde kleuren heeft gemaakt, is de algehele tendens duidelijk. Mocht jij meer opvallende kleuren willen zien, check dan het nieuwe custom YEEZY-programma en creëer jouw eigen variant.

De YEEZY Supply-website heeft nu een aanpassingspagina gelanceerd voor een aantal van zijn adidas YEEZY-schoenenreleases. Zo biedt de “STYLE”-pagina fans nu de mogelijkheid om hun eigen versie van de adidas YEEZY Foam Runner, SLIDE en 500 te bedenken.

We zijn welkom om onze creativiteit te uiten met eindeloze kleurafstemming, vergezeld van de mogelijkheid om een 360-graden blik op hun creatie te werpen. Hoewel er momenteel geen opties zijn om te kopen via de custompagina, is het realistisch om te denken dat er in de toekomst een afrekenstap wordt toegevoegd.

Ga naar YEEZY Supply om de customopties voor de adidas YEEZY Foam Runner, SLIDE en 500 uit te proberen. Het lijkt hier overigens tot slot te gaan om gelekt nieuws, dus het kan zijn dat de webpagina weer offline wordt gehaald. We weten in ieder geval wat er gaat komen.

Fotocredits: YEEZYSUPPLY

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram