Ook nieuwe Balenciaga Paris Trainer Mule trekt aandacht

Balenciaga Paris Trainer Mule

Ook nieuwe Balenciaga Paris Trainer Mule trekt aandacht

De Balenciaga Paris Trainer Mule heeft een vernietigde esthetiek aan de achterzijde. De nieuwe Balenciaga sneaker vliegt echter over de toonbank.

Balenciaga Paris Trainer Mule

Luxe modemerk Balenciaga is terug na de lancering van zijn Balenciaga Paris Sneaker “BB Monogram” en heeft opnieuw een paar kapot ogende schoenen voor ons in petto. Deze nieuwe uitvoering van de Balenciaga Paris Sneaker is, hoewel ook duidelijk beschadigd en met een hiel die ontbreekt, minder heftig dan de eerdere getoonde exorbitante Paris Sneaker.

De nieuwe schoen van het fashionhuis kost je € 495 en komt met ontbrekende hiel, waardoor het feitelijk een mule is geworden – zoals de naam al deed vermoeden. Deze instapper komt in zwart en gebroken wit, rood en gebroken wit of volledig gebroken wit, waarbij de meeste maten van de”distressed rubber en canvas” trainers zelfs al zijn uitverkocht.

Het is tenslotte Balenciaga, en als ze met succes op vuilniszakken geïnspireerde tassen kunnen verkopen voor een stevige € 1.400, dan zijn de vervormde Paris Sneakers een koopje. Ondertussen draagt ​​de Balenciaga Trash Pouch, met trekkoord en gemaakt van kalfsleer, wel heel subtiel het logo. Volgens de New York Post is deze smakeloze vuilniszak verkrijgbaar in een even flauw wit als geel en blauw. “Ik kon geen kans missen om de duurste vuilniszak ter wereld te maken, want wie houdt er niet van een modeschandaal?”, vertelde Balenciaga’s creatief directeur Demna Gvasalia aan Women’s Wear Daily.

Balenciaga Paris Trainer Mule

Net-a-Porter gaf tot slot commentaar op het hielloze ontwerp van de Balenciaga Paris Trainer Mule en zei: “Ze zijn geplaatst op rubberen zolen en gestempeld met de merknaam langs de tenen, waardoor de illusie ontstaat dat de achterkant is afgesneden”.

Zou jij deze bijzondere schoenen dragen deze zomer? Ze zijn nu verkrijgbaar voor een kleine vijfhonderd euro.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram