Er komt nog een Patta x Nike Air Max 1 aan

Patta x Nike Air Max 1 "Orange Blaze"

Er komt nog een Patta x Nike Air Max 1 aan

Er is een nieuwe Patta x Nike Air Max 1 “Orange Blaze” onderweg. We hebben alvast een kijkje dankzij de medeoprichter van Patta, Guillaume Schmidt.

Patta x Nike Air Max 1 "Orange Blaze"

Een opvallend onderdeel van Nike’s samenwerkingsgeschiedenis is met ons eigen Patta en de klassieke Air Max 1. Deze combinatie blijft sneakerfans al meer dan een decennium enthousiast maken. Nadat vorige maand een “White/Gray” colorway opdook, is nu een “Orange Blaze” geplaagd door Patta mede-oprichter Guillaume Schmidt. De Nederlandse boetiek gaat verder na de vier colorways van de Air Max 1 die het eind vorig jaar uitbracht.

Als aftrap voor deze kijk op de iconische Air Max 1, keert het zilveren gaas uit de vier kleurstellingen van 2021 opnieuw terug met leren overlays bovenop. Bij deze “Orange Blaze” raakt een roestoranje echter de overlays met een polijsteffect op het leer. Een helderder oranje is te vinden op de veters, terwijl een vleugje fuchsia op de bies terechtkomt als een extra accent. De branding van het duo is opgenomen op de tong en inlegzolen om de look af te ronden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guillaume Schmidt (@geepatta)

Er zijn geen releasedetails gedeeld met betrekking tot de volgende sneaker binnen het samenwerkingsportfolio van het duo. Verwacht wordt echter dat dit paar dit jaar nog zeker via Nike en geselecteerde retailers zal verschijnen.

Patta x Nike Air Max 1 "Orange Blaze"

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram