IWC roept versterking op met vier nieuwe TOP GUN-modellen

IWC TOP GUN Edition “Woodland”

IWC roept versterking op met vier nieuwe TOP GUN-modellen

Vier nieuwe IWC TOP GUN-horloges zijn nu verkrijgbaar, met modellen in gekleurd keramiek en Ceretanium legering. Welke IWC horloges zie jij zitten?

4 nieuwe IWC TOP GUN horloges

Nu de langverwachte nieuwe Top Gun-film  dit jaar eindelijk op het bioscoopscherm verschijnt, zet IWC opnieuw groots zijn samenwerking met de elite jachtpilootschool van de US Navy in de spotlight. Het horlogemerk presenteert vier nieuwe horloges die onder de Top Gun-vlag vallen.

De nieuwe collectie bestaat uit time-only en chronografen in IWC’s gepatenteerde mix van keramiek en titanium, Ceretanium, en nieuwe gekleurde keramische tinten – die officiële Pantone-referenties hebben gekregen om de verschillende componenten qua kleur op elkaar af te stemmen.

IWC TOP GUN Edition “Lake Tahoe”

 

IWC TOP GUN Edition “Lake Tahoe”

De keramische chronograaf heeft een kast van 44,5 mm in een witte tint die het winterlandschap van Lake Tahoe weerspiegelt, gelegen in de buurt van de TOP GUN-trainingsschool in Nevada. IWC heeft de kast gecombineerd met een hoog contrasterende wit-op-zwart wijzerplaat met gepolijste roestvrijstalen pushers en kroon.

IWC TOP GUN Edition “Woodland”

 

IWC TOP GUN Edition “Woodland”

Deze chronograaf heeft de donkergroene tint op zijn keramische kast en wijzerplaat overgenomen van luchtmachtpakken en combineert deze met een matzwarte Ceretanium achterkant, pushers en kroon.

IWC TOP GUN Edition Ceretanium

 

IWC TOP GUN Edition Ceretanium

Deze chronograaf van 41 mm heeft een kast, kroon en drukkers gemaakt van een lichte en krasbestendige keramiek/titaniumlegering, Ceretanium, die een donkergrijze tint met een lichte glans heeft. Een zwarte wijzerplaat met uurmarkeringen met Arabische cijfers, is in kleur afgestemd op de kast.

IWC TOP GUN Edition "Jet Black"

 

IWC TOP GUN Edition “Jet Black”

Hoewel een Big Pilot-horloge van zwart keramiek al sinds 2012 deel uitmaakt van de IWC-collectie, wordt het nu voor het eerst aangeboden met een kast van 43 mm. Het tijdloze horloge heeft een extra grote kroon en een titanium achterkant bij de kast, met een hoog contrasterende wit-op-zwarte wijzerplaat.

De horloges zijn nu alle vier verkrijgbaar via IWC.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram