5 Zomerjassen trends voor heren 2022

Zomerjassen trends voor heren 2022 jassen

5 Zomerjassen trends voor heren 2022

De zomerjassen trends voor heren 2022? Wij hebben 5 herenjassen trends 2022 voor de zomer voor je op een rij gezet!

Zomerjassen trends voor heren 2022 jassen

De eerste lenteachtige zonnestralen hebben ons land gevonden, waarbij de temperatuur stiekem graad voor graad stijgt. Dit betekent dat we onze garderobe snel op orde dienen te hebben, inclusief uiteraard onze zomerjassen. En omdat we ook met dit kledingstuk graag geregeld variëren, loont het om alvast inspiratie op te doen bij de zomerjassen trends voor heren 2022. Welke jacks moet jij nog toevoegen aan de collectie?

Onze lijst met 2022 herenjassentrends voor de zomer bestaat uit een vijftal verschillende soorten zomerjassen. Alhoewel ze onderling absoluut verschillen – en je eigenlijk van elk type een exemplaar zou moeten hebben – zijn ze op het gebied van comfort, uitstraling en praktisch gebruik stuk voor stuk evenveel een musthave.

5 Zomerjassen trends voor heren 2022 op een rij

 

Onderstaande herenjassen trends voor de zomer van 2022 moeten je op weg kunnen helpen binnen de zoektocht naar een nieuwe zomerjas.

Softshell jassen

De softshell jas is bij uitstek een jassoort die de nadruk legt op functionaliteit en innovatie. Door middel van de nieuwste technologieën beschikt de softshell jas heren over goede bescherming tegen water en wind, zonder dat dit ten koste gaat van stijl. Ze zijn over het algemeen altijd gemaakt van technisch geavanceerde stoffen, waardoor ze relatief dun zijn, maar wel warm. Ideaal voor de man on the move.

Zomerjassen trends voor heren 2022 softshell jassen

Varsity jackets

De varsity jacket, in zijn meest authentieke vorm gedragen door studenten actief in universiteitssportteams in de VS, is ook wel bekend als baseball jacket, college jacket of bomberjack met patches. Dit type jas is zeer herkenbaar en is de komende seizoen weer helemaal terug. Jong en in een modern jasje, combineer je dit iconische jack gemakkelijk met een paar goede jeans en lichte sneakers. Is het fris? Draag er een hoodie onder en gooi een toffe cap op.

Zomerjassen trends voor heren 2022 varisity jack

Overshirts

Warm, koud, warm, koud. Het Nederlandse weer in een notendop, en dan niet alleen het hele jaar door, maar ook gewoon op dezelfde dag. Ben je veel buiten en binnen gedurende de dag, maar is een volwaardige jas te warm? Ontdek dan het overshirt heren. Een overshirt is in feite een combinatie tussen een jas en een overhemd. Eigenlijk de perfecte toevoeging aan eenieders garderobe. Het kledingstuk is modieus, warmt op tijdens koude momentel, maar zal ook precies luchtig genoeg zijn voor als het warm wordt.

Zomerjassen trends voor heren 2022 overshirts

Utility jassen

Net als softshell jassen, is de utility jas typisch een soort jas die is ontworpen met praktisch gebruik als belangrijkste onderdeel. Waar de utility jacket voorheen puur bedoeld was als werkkleding, zoals bijvoorbeeld ook cargebroeken, daar zie je het jastype hedendaags gewoon in het meest fashionable straatbeeld. Met zijn vele ritsen en zakken zijn er veel details te ontdekken, waardoor verschillende kleuren en stijlen soms niet eens nodig zijn. Ze zijn er echter wel, dus kies vooral datgene wat jij mooi vindt. Combineren met ripped jeans en grove high-top sneakers is een voltreffer.

Zomerjassen trends voor heren 2022 utility jas

Bodywarmers

Als je op de Amsterdamse Zuidas loopt dan zie je ze voldoende; de bodywarmer. Dit kledingstuk komt ondanks zijn vrij beperkte shape in talloze uitvoeringen en varianten, waardoor er eigenlijk voor elk type man wel een geliefd exemplaar te vinden is. Heerlijk warm en gemakkelijk te dragen, rock je de bodywarmer net zo goed in formele stijl als streetstyle.

Zomerjassen trends voor heren 2022 bodywarmer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram