FESTIVAL: ICONS Live verwelkomt internationale sterren in Rotterdam voor nostalgische concertreeks & wij geven kaarten weg

ICONS Live rotterdam juni 2022 concert ja rule sisqo martin solveig

FESTIVAL: ICONS Live verwelkomt internationale sterren in Rotterdam voor nostalgische concertreeks & wij geven kaarten weg

ICONS Live verwelkomt in juni internationale sterren in Rotterdam, met Ja Rule & Ashanti, Paul Elstak, 2 Unlimited, Sisqo, Martin Solveig & Roger Sanchez.

ICONS Live rotterdam juni 2022 concert ja rule sisqo martin solveig

In juni vindt in Rotterdam één van de leukste muziekfestivals van het jaar plaats. Met een waanzinnige vleug aan nostalgie, verwelkomt het Rotterdamse voetbalstadion Het Kasteel een internationaal sterrenensemble voor een driedaagse concertreeks. Kom jij voor Ja Rule & Ashanti, Armand van Helden, Paul Elstak, 2 Unlimited, Sisqo, Dru Hill, Blackstreet, Martin Solveig of Roger Sanchez? Tickets zijn vanaf vandaag te koop.

Op 3, 4 en 5 juni a.s. verandert Het Kasteel, voetbalstadion van Sparta Rotterdam, in het muzikale epicentrum van Nederland door de komst van de nieuwe concertreeks ICONS Live. Tijdens het Pinksterweekend zullen gedurende drie dagen optredens plaatsvinden van ruim 40 nationale, maar vooral ook internationale artiesten, die hier niet eerder hebben gestaan, al heel lang niet in Nederland zijn geweest of nooit in deze combinatie hebben opgetreden.

De Amerikaanse wereldsterren Ja Rule & Ashanti geven op zondag 5 juni samen een exclusief concert dat onderdeel is van een reeks van R&B-optredens die dag. Op vrijdag 3 juni zullen onder andere 2 Unlimited en Paul Elstak aanwezig zijn, zorgend voor een Nederlands feestje. Op zaterdag 4 juni geeft houselegende Armand van Helden voor het eerst in zeven jaar weer een optreden in Nederland, naast Martin Solveig en Roger Sanchez.

ICONS Live 2022 line-up & programma

ICONS Live biedt verschillende concerten die als één complete show worden neergezet. Het Kasteel geldt hierin tevens als unieke evenementenlocatie. Onder de noemer ‘een ode aan…’ is er per dag aandacht voor grote internationale R&B acts, guilty pleasures en grote house helden. Het zijn veelal acts uit de 90’s en 00’s die de nummers die we allemaal kennen en meezingen, live gaan brengen.

Vrijdag 3 juni: wordt afgetrapt met ‘een ode aan jouw grootste guilty pleasures’ waarbij oud TMF-presentator Jeroen Post de concertreeks host. Een avond die gedomineerd wordt door artiesten die in de jaren 90 de hitlijsten aanvoerden. Naast Paul Elstak en 2 Unlimited als headliners staan verder CH!PZ, Party Animals, 2 Brothers On the 4th Floor, T-Spoon en Twenty 4 Seven met Nance op het programma.

Zaterdag 4 juni: is het Kasteel het domein van House. Naast Armand van Helden die voor het eerst in zeven jaar weer hier optreedt, is de combinatie van Martin Solveig, Roger Sanchez, Todd Terry, Felix da Housecat en daarnaast Benny Rodrigues (die een thuiswedstrijd speelt in Rotterdam) en Housequake (Erick E en Roog) met recht uniek te noemen, daar zij allen nog niet eerder samen op één podium waren te vinden.

Zondag 5 juni: zal R&B uit de nineties en zero’s de boventoon voeren. Vanuit Amerika vliegen Ja Rule en Grammy winnaar Ashanti samen over voor een uniek dubbel optreden dat nog niet eerder heeft plaats gevonden in Nederland. Samen zijn zij goed voor verschillende wereldhits als Mezmerize en Put It On Me, en ook los waren ze een tijd lang niet weg te denken uit de charts. Zij worden deze dag vergezeld door Dru Hill, die in de volledige setting inclusief 15-koppige band naar Rotterdam afreizen voor hun 25th anniversary tour. Bandmember Sisqo (bekend van oa. The Thong Song) zal zijn eigen hits ook solo ten gehore brengen. Verder zal ook Blackstreet aanwezig zijn met ongetwijfeld hun Grammy winnende nummer No Diggity.

Re-Play zorgt op deze laatste dag van het weekend voor het Nederlandse R&B-tintje. Al deze acts zullen als ‘ode aan jouw R&B helden’ op één en dezelfde avond te bewonderen zijn, een unicum voor Nederland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ICONS Live (@icons_live)

PROGRAMMA

ICONS Live Vrijdag 3 Juni

PAUL ELSTAK (bekend van hits als Rainbow in the Sky en Luv u More )
2 UNLIMITED (bekend van hits als No No, That’s No Limit en Twilight Zone)
CH!PZ (1001 Arabian Nights, Carnival en Ch!pz is Back)
2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR (Never Alone en Dreams)
PARTY ANIMALS (Have you ever been Mellow)
T-SPOON (Sex on the Beach)
ALICE DJ (Better Off Alone en Will I Ever)
TWENTY 4 SEVEN ft. Nance, Jack & Hanks (Is It Love)

Hosted by Jeroen Post

ICONS Live Zaterdag 4 Juni

ARMAND VAN HELDEN (bekend van hits als You don’t know me)
MARTIN SOLVEIG (bekend van hits als Hello en Intoxicated)
ROGER SANCHEZ (The S Man)
TODD TERRY
FELIX DA HOUSECAT
BENNY RODRIGUES (Rotterdams’ grootse dj held)
HOUSEQUAKE (ROOG & ERICK E)

ICONS Live Zondag 5 Juni

JA RULE & ASHANTI (bekend van wereldhits als Mezmerize, What’s Luv, Foolish)
DRU HILL w/ SISQO, NOKIO, JAZZ, BLACK, SMOKE (bekend van wereldhits als Thong Song, How deep is your love)
BLACKSTREET (bekend van wereldhits als No Diggity, Fix, Don’t Leave)
RE-PLAY (Neerlands R&B trots)Hosted by DJ Superior

De registratie voor tickets is vanaf nu open via icons-live.events.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ICONS Live (@icons_live)

Win tickets voor ICONS Live 2022

Kans maken op een set tickets voor ICONS Live 2022 in juni in Rotterdam? Doe dan mee met onze giveaway! Wie neem jij mee als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘ICONS’ en vertel ons wie je meeneemt en op welke dag. Wie weet ontvang jij twee gratis kaarten voor dit bijzondere muziekevenement!

Succes!

LET OP! Meedoen kan tot vrijdag 1 april. Winnaars ontvangen bericht en deelname kan alleen vanaf 18 jaar of ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram