‘Peacemaker’ seizoen 2 is bevestigd door HBO Max

Peacemaker seizoen 2 bevestigd HBO Max

‘Peacemaker’ seizoen 2 is bevestigd door HBO Max

Peacemaker seizoen 2 is bevestigd door HBO Max, en regisseur James Gunn zal alle afleveringen schrijven en regisseren.

Peacemaker seizoen 2 bevestigd HBO Max

HBO Max heeft de populaire DC-serie Peacemaker van James Gunn vernieuwd met een tweede seizoen.

De spin-off van The Suicide Squad, met John Cena in de rol van overheidsagent Chris Smith/Peacemaker, ging in januari in première op het platform. HBO Max deed de aankondiging voor seizoen twee afgelopen woensdag, slechts enkele uren voordat de seizoensfinale van de show uitgezonden wordt.

“Het creëren van Peacemaker is een van de echte hoogtepunten van mijn leven geweest, zowel professioneel als anderszins, met John Cena en het ongelooflijke creatieve team om me heen, evenals onze partners bij HBO Max”, zei Gunn in een verklaring. “Het was een geweldige ervaring om iets te hebben waar we allemaal zoveel van houden, geliefd zien te worden bij het publiek. Ik kan niet wachten tot mensen zien waar team Peacemaker naartoe gaat in seizoen twee!”

Voorafgaand aan de aankondiging van HBO Max zei Gunn al dat er een grote kans was dat de serie een tweede seizoen zou krijgen. Hij zei dit tijdens zijn verschijning op Deadline’s Hero Nation-podcast. Gunn onthulde ook dat er ook een aparte Suicide Squad-spin-off-serie in ontwikkeling is, gebaseerd op een ander personage.

“Ik ben ongelooflijk vereerd en nederig door de reactie op Peacemaker en de ervaring om dit personage te spelen”, zei Cena. “Dank aan James Gunn, Peter Safran, HBO Max, de crew en mijn castmates die onvermoeibaar hebben gewerkt om deze onvergetelijke serie te maken.”

“De genialiteit van James Gunn schittert opnieuw met Peacemaker”, voegde Sarah Aubrey, head original content bij HBO Max, toe. “Hij nam dit personage, tot leven gebracht door de onnavolgbare John Cena, en creëerde een uitzonderlijke serie die tegelijkertijd opwindend, hilarisch en oprecht is, en de menselijkheid laat zien onder dit team van buitenbeentjes die in een bovenmenselijke wereld leven. Als de eerste originele DC-show die in première gaat op HBO Max, zijn we verheugd dat de kijkers ermee instemden vrede een f*cking kans te geven.”

Gunn, die alle acht afleveringen van het eerste seizoen van Peacemaker schreef en vijf afleveringen regisseerde, zal alle afleveringen voor het komende seizoen schrijven en regisseren.

Ga jij Peacemaker seizoen 2 kijken?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram