Disney+ kondigt releasedatum aan voor nieuwe ‘Star Wars’-serie ‘Obi-Wan Kenobi’

Disney+ Obi-Wan Kenobi datum Ewan McGregor

Disney+ kondigt releasedatum aan voor nieuwe ‘Star Wars’-serie ‘Obi-Wan Kenobi’

Disney+ heeft de Obi-Wan Kenobi releasedatum aangekondigd. De nieuwe Star Wars-serie met Ewan McGregor gaat in mei in première.

Disney+ Obi-Wan Kenobi datum Ewan McGregor

Disney+ heeft officieel een officiële releasedatum medegedeeld voor zijn derde Star Wars-serie op het streamingplatform. Obi-Wan Kenobi is een gelimiteerde serie met Ewan McGregor, die na jaren terugkeert in zijn rol als Jedi Master.

Het plot speelt zich tien jaar na de dramatische gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith af. Naast McGregor zal ook acteur Hayden Christensen terugkeren, die de rol van Darth Vader zal vertolken. De cast bevat ook Joel Edgerton en Bonnie Piesse als oom Owen en tante Beru, evenals Kumail Nanjiani, Moses Ingram, Rupert Friend, Indira Varma, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell en Benny Safdie. Op Disney+ Day deelden McGregor en regisseur Deborah Chow een sizzle reel met productie art, waardoor fans een eerste blik kregen op wat ze konden verwachten van de serie.

Een volledige trailer is nog niet onthuld, dus houd ons in de gaten. Disney+ heeft ook bevestigd dat het werkt aan projecten in hetzelfde universum, met verhalen rondom onder meer Cassian Andor, Ahsoka Tano en Lando Calrissian.

Obi-Wan Kenobi arriveert op 25 mei bij de streamer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram