Een eerste blik op de gloednieuwe Nike Air Max Scorpion

Nike Air Max Scorpion

Een eerste blik op de gloednieuwe Nike Air Max Scorpion

Een eerste blik op de gloednieuwe Nike Air Max Scorpion. De nieuwe Nike sneaker is voorzien van een extra opgeblazen Air Max-zooleenheid.

Nike Air Max Scorpion

Nike blijft zijn toch al uitgebreide collectie sneakermodellen uitbreiden. Ditmaal maken we kennis met een ​​nieuw Air Max-model genaamd de Scorpion. De immer klassieke Air Max-collectie ontvangt jaarlijks een veelvoud aan ontwikkelingen, maar we sluiten 2021 af met deze comfortabele schoen.

Gestructureerd met elementen van bijvoorbeeld de VaporMax, is de Air Max Scorpion gevormd met Flyknit-bovenwerk, waar bij dit eerste model is gekozen voor een lichte romige tint gecombineerd met zwarte accenten, zoals de belangrijkste zijdelings geborduurde Swoosh die een wit TPU-spatbord overlapt. Een helder kanariegeel accentueert het hiellipje en de spleten van de doorschijnende tussenzool die over het belangrijkste hoogtepunt van de schoen zit – een opgeblazen Air Max-zool over de volledige lengte voor maximale veerkracht bij elke stap.

De Nike Air Max Scorpion zal naar verluidt ergens in 2022 worden uitgebracht bij geselecteerde retailers en de officiële website van Nike.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram