TRAILER: Netflix introduceert met sci-fi thriller ‘The Silent Sea’ opnieuw een Zuid-Koreaanse serie

The Silent Sea trailer netflix

TRAILER: Netflix introduceert met sci-fi thriller ‘The Silent Sea’ opnieuw een Zuid-Koreaanse serie

Netflix introduceert met sci-fi thriller The Silent Sea opnieuw een Zuid-Koreaanse serie. Bekijk nu de trailer van de nieuwste Netflix-serie.

Na het succes van Squid Game, de serie die grotendeels verantwoordelijk is voor het wekken van een wereldwijde interesse in Zuid-Koreaanse Netflix Originals, heeft het streamingplatform nu een teaser uitgebracht voor de aankomende serie The Silent Sea.

De sci-fi-mysteriethrillerserie is een bewerking van de korte film The Sea of Tranquility, geregisseerd door Choi Hang-yong, die ook de Netflix-serie zal regisseren. Het plot speelt zich af in het jaar 2075 tijdens de uitputting van de hulpbronnen van de aarde, en draait om een team van ruimtespecialisten die aan een routinematige 24-uursmissie beginnen om monsters te halen uit het verlaten maanonderzoeksstation Balhae Base. Een onaangename verrassing vindt vervolgens plaats en naar verwachting zal slechts 10% van de bemanningsleden het overleven.

In de serie spelen Gong Yoo, Bae Doona en Lee Joon. The Silent Sea staat gepland voor 24 december op Netflix. Bekijk ook de trailer van de nieuwe Netflix-serie Hellbound, een andere Zuid-Koreaanse productie die enorm goed scoort.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix Korea (@netflixkr)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram