GIVEAWAY: Win kaarten voor ‘Ghostbusters: Afterlife’

GIVEAWAY: Win kaarten voor ‘Ghostbusters: Afterlife’

Win kaarten voor Ghostbusters: Afterlife, het nieuwste hoofdstuk uit de Ghostbusters-serie. De spannende film draait 17 november in de bioscoop.

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. Wil jij erheen? Wij geven enkele tickets weg, dus doe snel mee met onze winactie.

In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten. Lukt het de kinderen en hun vrienden om nieuwe problemen op de oude manier op te lossen?

Met o.a. Carrie Coon (Gone Girl, The Post), Finn Wolfhard (Stranger Things), McKenna Grace (Gifted, I, Tonya) en Paul Rudd (Ant-Man, Avengers: Endgame). De film is geschreven door Jason Reitman en Gil Kenan.

 

Ghostbusters: Afterlife WINACTIE ‘Ghostbusters: Afterlife’

Win twee gratis bioscooptickets en een selectie goodies voor deze spannende Ghostbusters-episode. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘slimer’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten voor twee!

Succes!

Meedoen kan tot 17 november en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram