Een verrassende Microsoft Xbox x Gucci-samenwerking lijkt in de maak

Microsoft Xbox x Gucci sasmenwerking

Een verrassende Microsoft Xbox x Gucci-samenwerking lijkt in de maak

Beelden van een Microsoft Xbox x Gucci-samenwerking zijn gelekt. De collabo moet het 20-jarig jubileum van de gameconsole-serie vieren.

Microsoft Xbox x Gucci sasmenwerking

De volgende collabo mogen we absoluut toevoegen aan de reeks meest onverwachte samenwerkingen van dit jaar. Microsoft Xbox en Gucci hebben elkaar namelijk gevonden. Eerder deze week plaagden beide merken een vorm van samenwerking door met elkaar te communiceren via Twitter.

De geruchten begonnen nadat het officiële Xbox-account had getweet: “Het zeggen van ‘GG’ aan het einde van elke game zal nooit uit de mode raken.” De ongebruikelijke post, die schijnbaar verwijst naar Gucci’s ‘GG’-monogramlogo, werd vervolgens begroet met “We konden het niet meer eens zijn” vanuit het officiële Twitter-account van het Italiaanse luxemodehuis.

Afgezien van de interactie, onthulde Matthew Haag, beter bekend als “Nadeshot” en CEO van 100 Thieves, een leren label dat was bevestigd aan een GG-monogramtas met het Microsoft Xbox- als het Gucci-logo samen zichtbaar.

Bekijk de interactie en teaser hieronder, en houd ons in de gaten voor meer informatie over de mogelijke Microsoft Xbox x Gucci-samenwerking.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram