Dit zijn de zomerkleding trends 2021 voor de extra grote jongens

Zomerkleding trends 2021 voor grote maten

Dit zijn de zomerkleding trends 2021 voor de extra grote jongens

Draag jij maat XXL of nog groter? Lees dan snel mee, want dit zijn de zomerkleding trends 2021 voor de extra grote jongens.

Zomerkleding trends 2021 voor grote maten

Of het nu nog deze zomer in eigen land is of ergens dit najaar als je lekker op vakantie gaat, als extra grote vent wil je er graag goed uitzien, en als het even kan volgens de laatste trends. Maar wat zijn deze zomerkleding trends 2021 voor hen die maat XXL of groter dragen? Lees maar even mee!

Of je nu tot de groten maten-brigade hoort omdat je van lekker eten houdt of omdat je de sportschool elke dag sloopt, we weten allemaal dat het lastig kan zijn om kleding in de juiste maat te vinden. Gelukkig zijn er tegenwoordig webshops met kleding in grote maten voor heren waar niet alleen een groot aanbod te vinden is, maar waar ook het design belangrijk is. Ontwerpen waarbij wordt gekeken naar de laatste trends.

XXL zomerkleding trends 2021

We hebben een drietal essentiële kledingstukken voor in de zomer voor je op een rij gezet en bespreken de trends die momenteel spelen. Mocht jij dus nog een dagje strand of boulevard, of zelfs een vakantie naar de zon gepland hebben, dan ben je nog op tijd om de trendy mannenmode te ontdekken, zodat je er goed bijloopt tijdens dit seizoen.

Bermuda broek

De bermuda is een comfortabele korte broek die in principe met allerlei kledingsoorten is te combineren. Niet alleen is deze broek altijd stijlvol onder een blouse, ook een T-shirt staat hier goed boven en, als het wat kouder wordt, ook een sweater of hoodie. De grote maten bermuda broek is heel ’trendvast’ en wordt eigenlijk bij voorkeur in een enkele kleur gedragen zonder poespas. Kies bijvoorbeeld voor een beige of zwarte bermuda, en combineer in de warme zon met een licht T-shirt.

T-shirt

Prints kleuren dit seizoen de trendy T-shirts. Grote maten shirts met een print op de voorzijde, maar ook de achterzijde doen het goed, terwijl ook bloemenprints erg populair zijn. Veel gezien onder de grote maten T-shirt trends 2021 zijn bijvoorbeeld nautische. Geen fan van prints? Geen zorgen, want een neutrale kleur doet het altijd goed.

Zwembroek

Ook de zwembroek weet zich niet te onttrekken aan de trend van florale prints, en dat vinden wij helemaal niet erg. Ook bij grote maten zwembroeken staan deze versieringen lekker zomers, en bovendien zijn ze ook nog prime te combineren met een licht, niet te druk T-shirt. Hetzelfde geldt trouwens voor de zwembroeken; houd je niet van prints, dan kun je met een gerust hart kiezen voor een simpele, printloze variant. Ruitjes zijn overigens officieel uit de mode, maar er zijn vast stranden waar ze minder streng kijken.

Ga jij mee in de zomerkleding trends 2021?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram