VIDEO: Rapper Big Sean toont ondergrondse nachtclub tijdens tour door zijn villa in Beverly Hills

Big Sea tour Beverly Hills villa video

VIDEO: Rapper Big Sean toont ondergrondse nachtclub tijdens tour door zijn villa in Beverly Hills

Big Sean toont zijn ondergrondse nachtclub tijdens een tour door zijn villa in Beverly Hills. De rapper kocht het huis voor $8,7 miljoen van Slash.

De Amerikaanse artiest Big Sean geeft een tour door zijn Beverly Hills-landhuis, dat hij voor $ 8,7 miljoen kocht van Guns N’ Roses-frontman Slash. Sean toverde het eclectische huis van Slash om tot een strak, modern en bijna onherkenbaar pand met zijn nieuwe designelementen.

De rapper gaf Architectural Digest onlangs een rondleiding door zijn stijlvolle verblijf van 3.353 vierkante meter. Het huis is geïnspireerd op de Californische omgeving, compleet met hoge plafonds, eikenhouten vloeren, zeven slaapkamers en een Taj Mahal-open haard. De Amerikaan beweert dat het hele pand “behoorlijk “ge-feng shui-ed” is sinds Slash er woonde.

Hoewel een groot deel van het huis een indrukwekkende upgrade kreef, koos Sean ervoor om de beruchte ondergrondse privé-nachtclub, de bar en de bioscoop met meer dan 13 zitplaatsen van Slash te behouden. De club is uitgerust met doodshoofdlichtfiguren en zelfs een stripperpaal. Hij legt uit: “Ik heb het ontwerp ervan niet echt veranderd. Ik heb exact dezelfde banken gekocht die hij hier eerder had, maar ik heb wel nieuwe, omdat ik niet weet wat hij hier in godsnaam heeft gedaan.”

Sean onthult aan AD: “Mijn laatste paar albums zijn in eigen huis geproduceerd.” Als iemand die er altijd van droomde om in de heuvels te kunnen wonen, merkt hij op dat “als ik naar links kijk, ik het gebouw van mijn allereerste appartement kan zien nadat ik uit huis bij mijn moeder in Detroit verhuisde.” Niet alleen is het huis zijn droomhuis, maar de sentimentele waarde van de locatie maakt het huis des te specialer.

Bekijk het herenhuis van Big Sean bovenaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Architectural Digest (@archdigest)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Architectural Digest (@archdigest)

Post a Comment

#Volg ons op Instagram