Zenith viert 55-jarig jubileum Cohiba Cigars met special edition Chronomaster Open

Zenith Chronomaster Open Cohiba 55th anniversary edition horloge 55 jaar cohiba cigars

Zenith viert 55-jarig jubileum Cohiba Cigars met special edition Chronomaster Open

Zenith viert het 55-jarig jubileum van Cohiba Cigars met Chronomaster Open Cohiba 55th anniversary edition-horloge. Slechts 55 stuks zijn te koop.

Zenith Chronomaster Open Cohiba 55th anniversary edition horloge 55 jaar cohiba cigars

Ter ere van het 55-jarig jubileum van Cohiba Cigars heeft de Zwitserse luxe horlogemaker Zenith een special edition Chronomaster Open gemaakt.

Als eerbetoon aan het iconische sigarenmerk, neemt de wijzerplaat van de nieuwe Chronomaster Open het symbolische saffraangeel en wit-op-zwart geruite kleurenschema aan, dat twee verschillende helften van de wijzerplaat met open hart siert. Drie hulpwijzerplaten op 3, 6 en 9 uur geven respectievelijk de 30-minutenindicator, 12-uursindicator en kleine seconde weer, terwijl het kloppende hart van het El Primero 4061-uurwerk tussen klokslag 10 en 11 uur door het venster te zien is. Het horloge draait op 36.000 vph met een gangreserve van 50 uur. Dit alles is ondergebracht in een 42 mm roestvrijstalen kast met een saffieren achterkant voorzien van een speciaal Cohiba 55-logo.

Als aanvulling op het feestelijke uurwerk, wordt het horloge ook geleverd met een set van vijf speciale Cohiba-sigaren die zijn ondergebracht in een exclusieve porseleinen pot.

Het Zenith Chronomaster Open Cohiba 55th anniversary edition-horloge wordt met slechts 55 exemplaren beperkt uitgebracht en zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers over de hele wereld.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram