Een adidas YEEZY 500 “Taupe Light” sneaker is onderweg

adidas YEEZY 500 "Taupe Light"

Een adidas YEEZY 500 “Taupe Light” sneaker is onderweg

Een adidas YEEZY 500 “Taupe Light” sneaker is onderweg en is een donkerdere variant van de YEEZY 500 “Blush” uit 2018.

adidas YEEZY 500 "Taupe Light"

Kanye West en adidas staan voor een zomer vol YEEZY-releases, waarbij ook de geliefde adidas YEEZY 500 opnieuw zal worden uitgebracht in nieuwe kleur. Nu onthuld, is een fraaie” Taupe Light “-variant. Een no-nonsense kleur, die in wezen een iets donkerdere versie is van de YEEZY 500 “Blush” uit 2018, biedt de “Taupe Light” meer van de monochrome stijl die YEEZY-fans over de hele wereld hebben kennen en waarderen.

De “Taupe Light” is geen schoen die een ingewikkelde beschrijving nodig heeft: van kraag tot buitenzool, van hiel tot teen, het is allemaal dezelfde lichtbruine tint. De belangrijkste details worden geleverd door de gelaagde constructie, namelijk een mesh-basis bedekt met een kooi van leer en suède, een suède toebox en ovale suède veteroogjes. Onderop is de golvende adiPRENE-middenzool geïnspireerd op adidas Basketball en Kobe Bryant‘s klassieke KB8 III, terwijl buitenzolen met een opgeblazen visgraatpatroon de look afronden.

YEEZY Mafia heeft gemeld dat de adidas YEEZY 500 “Taupe Light” op 19 juni uitkomt, hoewel dit stukje informatie nog officieel moet worden bevestigd door adidas. We kunnen er wel op rekenen dat de prijs wordt vastgesteld op een standaard € 200, wat natuurlijk in lijn is met eerdere modellen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram