“adidas YEEZY BOOST 350 V2 lekt uit in Bone & Blue”

YEEZY BOOST 350 V2 "Bone & Blue"

“adidas YEEZY BOOST 350 V2 lekt uit in Bone & Blue”

Een adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Bone & Blue” colorway is opgedoken. De sneaker heeft nog geen officiële naam, maar verrast met contrast.

YEEZY BOOST 350 V2 "Bone & Blue"

Kanye West en adidas’ YEEZY-lijn biedt een breed scala aan modellen, variërend van de laarsachtige YEEZY 500 High tot de sportwagenachtige YEEZY 700 V3, maar onder zijn gevarieerde aanbod blijt de YEEZY BOOST 350 V2 een hoeksteenproduct. Sinds zijn debuut in 2016 is het model een belangrijk onderdeel geweest van elk YEEZY-seizoen, en nu is de sneaker verschenen in een nieuwe bone en blue colorway.

Hoewel de nieuw gelekte schoen op het moment van schrijven nog geen (bij)naam heeft – officieel of niet – combineert deze YEEZY BOOST 350 V2 conventionele kleuren en constructie met een unieke flair. Het ontwerp is gecentreerd rond de naad die van toebox naar de tong loopt, een stuk dat tonaal wordt gehouden bij de meeste 350 V2’s, maar hier is opgemaakt in het zwart en omzoomd door wit, waardoor het van zijn Bone-kleurige Primeknit-achtergrond af springt om een ​​binnenstebuiten look te geven. Een andere zwarte strook is aanwezig op de liploze hiel, die van kraag tot tussenzool loopt.

Post-dyed monofilament zijstrepen voegen wat zachtheid toe aan de hobbelige textuur van het bovenwerk, met donkere tinten bruin op de kraag en veters die zorgen voor extra contrast. Een Three Stripes-graphic is te zien aan de binnenkant van de hiel en onderaan de ijsblauwe middenzool zijn dikke BOOST-voetbedden geplaatst om de stijl af te ronden.

De nieuw gelekte sneaker, die we gemakshalve even de YEEZY BOOST 350 V2 “Bone & Blue” noemen, moet nog officieel worden aangekondigd. Als hij echter inderdaad wordt gelanceerd, dan wordt hij waarschijnlijk verkocht voor de standaard adviesprijs van € 220.

YEEZY BOOST 350 V2 "Bone & Blue"

YEEZY BOOST 350 V2 "Bone & Blue"

YEEZY BOOST 350 V2 "Bone & Blue"YEEZY BOOST 350 V2 "Bone & Blue"

Fotocredits: Sneakerjamz_new

Post a Comment

#Volg ons op Instagram