De eerste elektrische Hummer geveild voor $ 2,5 miljoen

Eerste elektrische Hummer geveild voor $ 2,5 miljoen

De eerste elektrische Hummer geveild voor $ 2,5 miljoen

De eerste elektrische Hummer is geveild voor $ 2,5 miljoen. De opbrengst van deze debuterende productieauto gaat naar een goed doel.

Eerste elektrische Hummer geveild voor $ 2,5 miljoen

Begin februari kondigde Barrett-Jackson de veiling aan van het allereerste productiemodel ooit van de gloednieuwe elektrische Hummer van GMC. De SUV is nu verkocht voor maar liefst $ 2,5 miljoen en de volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

Hoewel de volledige pre-orderserie zelf in slechts 10 minuten na vrijgave uitverkocht was, is het enorme bedrag dat is neergeteld voor deze in feite tweede kans op de Hummer EV nog steeds extreem veel. Wat het echter extra schwung geeft, is dat de volle 100 procent van de opbrengst gaat naar de Stephen Siller Tunnel to Tower Foundation, een liefdadigheidsinstelling gericht op het helpen en verzorgen van eerstehulpverleners en militairen.

Wat de auto zelf betreft, dit specifieke model wordt geleverd in de Edition 1-lanceringsspecificatie en heeft een opstelling met drie motoren die maar liefst 1.000 pk produceert, waardoor hij in slechts drie seconden van 0-100 mph kan schieten. De elektrische SUV wordt ook geleverd met GMC’s Extreme Off-Road-pakket, dat 18-inch wielen omvat omwikkeld met 35-inch banden, een gepantserde onderkant uitgerust met camera’s, een vierwielbesturing met de crab walk-functie, een adaptief luchtveersysteem en 350 kW oplaadmogelijkheden.

Wat zou jouw bod op de eerste elektrische Hummer zijn geweest?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram