adidas YEEZY BOOST 700 V2 onderweg in “Cream”

adidas YEEZY BOOST 700 V2 "Cream"

adidas YEEZY BOOST 700 V2 onderweg in “Cream”

Een adidas YEEZY BOOST 700 V2 “Cream” is onderweg. De chunky BOOST 700 V2 keert terug na een afwezigheid van enkele maanden.

adidas YEEZY BOOST 700 V2 "Cream"

Kanye West en adidas hebben een nieuwe kleur voor de YEEZY BOOST 700 V2 aangekondigd. De populaire sneaker in precies op tijd voor het voorjaar onderweg in een “Cream” colorway. De stevige schoen, die voor het eerst verscheen in december 2018, heeft zich de afgelopen maanden op de achtergrond gehouden,waarna de slankere, BOOST-loze opvolger – de YEEZY 700 V3 – meer aandacht kreeg.

Met een grijze mesh-basis, gebogen overlays met zilveren strepen en een eierschaalkleurige hielclip, biedt de “Cream” verschillende overeenkomsten met de YEEZY BOOST 700 V2 “Static”. Het nieuwe model verdient zijn naam echter met crèmekleurige spatborden, veteroogjes en overlays op de voorvoet. Een zachtbruine kleurstelling verschijnt op de neus om de verkenning van lichte aardetinten door het bovenwerk te voltooien. Onderaan voegt de dikke witte tussenzool van EVA-schuim een ​​vleugje bruin toe aan de langwerpige ovale details voor meer flair en bevat het een stuk zachte BOOST-demping voor comfort. Grijze buitenzolen met een visgraatpatroon maken de look af.

De adidas YEEZY BOOST 700 V2 “Cream” zal naar verluidt op 13 maart uitkomen, maar dit moet nog worden bevestigd door adidas. De prijs zal worden vastgesteld op € 300,-.

adidas YEEZY BOOST 700 V2 "Cream"

adidas YEEZY BOOST 700 V2 "Cream"

Post a Comment

#Volg ons op Instagram