Een betere blik op de de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Pearl”

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Pearl"

Een betere blik op de de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Pearl”

Een betere blik op de de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Pearl”. Ga jij de nieuwe YEEZY sneakers van Kanye West en adidas kopen?

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Pearl"

Met inmiddels al weer zes jaar samenwerken achter de rug, hebben Kanye West en adidas zichzelf gecementeerd als een van de sterkste sneaker-partnerships die de wereld ooit heeft gezien. Een essentieel onderdeel van hun succes is de immer populaire YEEZY BOOST 350 V2, en ook dit seizoen zal er weer een release verschijnen, ditmaal in een gedempt “Ash Pearl”-palet.

Met deze creatie doet Ye’ nogmaals een beroep op zijn voorliefde voor het gebruik van neutrale tinten. De PrimeKnit-bovenzijde is gebouwd met gedempte grijze achtergronden die verweven zijn met zwart, en worden naast veters en traditionele zijstrepen geplaatst die zijn afgestemd op de nominale tint. Van daaruit wisselen de patronen dichter naar de enkel toe en langs de zijkant van de hals, waarbij oranje en zandachtige tinten samenkomen.

De fundering is vertrouwd in stijl, aangezien ook deze 350 V2 wordt geproduceerd met de traditionele geribbelde texturen en melkachtige oppervlakken die de ultra-zachte BOOST-demping aan de binnenkant omsluiten.

Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar verwacht de nieuwe YEEZY BOOST 350 V2 “Ash Pearl” in de komende weken bij adidas en aangesloten retailers. Het prijskaartje zal naar alle waarschijnlijkheid de standaardprijs van €220,- vermelden.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Pearl"

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Pearl"

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Pearl"Fotocredits: @jlaero

Post a Comment

#Volg ons op Instagram