Zenith kleedt de snelste chronograaf ter wereld in kakigroen

Zenith Defy 21 Urban Jungle

Zenith kleedt de snelste chronograaf ter wereld in kakigroen

Het nieuwe Zenith Defy 21 Urban Jungle-horloge met El Primero 9004-beweging is de snelste chronograaf ter wereld en komt in kakigroen.

Zenith Defy 21 Urban Jungle

Nadat het debuut van een blauwe variant werd gevolgd door een zwart-wit-editie later in 2020, voegt de Zwitserse luxe horlogemaker Zenith nu een derde optie toe aan zijn moderne Defy 21-lijn, dit keer met een kakigroene tint voor de Urban Jungle-editie.

Net als zijn voorgangers behoudt de nieuwe chronograaf zijn 44 mm hoekige keramische kast, ditmaal met een matgroene tint die zich uitstrekt tot aan de achterkant van de kast en de band in Cordura-stijl. De zwarte en zilveren geskeletteerde wijzerplaat toont het zeer technische El Primero 9004-uurwerk binnenin, dat is uitgerust met een timing van 1/100ste van een seconde en twee verschillende echappements heeft: een voor het gewone horloge en een voor de chronograaffunctie. Het automatische uurwerk met 53 juwelen heeft ook een indrukwekkende gangreserve van 50 uur, ondanks het feit dat het werkt op een snelle 5Hz voor het horloge en 50Hz voor de chronograaf.

Voor geïnteresseerden is de nieuwe Zenith Defy 21 Urban Jungle nu beschikbaar voor € 14.200,- . Ga naar de website van het bedrijf voor meer informatie.

Zenith Defy 21 Urban Jungle

Post a Comment

#Volg ons op Instagram