Cartier reist terug in de tijd met het 100-jarig Tank Cintrée jubileumhorloge

100th Anniversary Cartier Tank Cintrée Limited Edition horloge

Cartier reist terug in de tijd met het 100-jarig Tank Cintrée jubileumhorloge

Cartier reist terug in de tijd met 100-jarig Tank Cintrée jubileumhorloge. De 100th Anniversary Cartier Tank Cintrée Limited Edition komt in 150 stuks.

100th Anniversary Cartier Tank Cintrée Limited Edition horloge

Cartier heeft deze maand een nieuw Tank Cintrée-horloge gelanceerd om het 100-jarig jubileum van het model te vieren. Het klassieke Louis Cartier-ontwerp behoudt veel van de details waar fans door de decennia van zijn gaan houden, waaronder het Cintrée (gebogen) kastontwerp met zijn gedurfde zijprofiel, ‘uitgerekte’ koffer voor polscomfort, Breguet-stijl wijzers, blauwe cabochon-kroon, spoorweg minutensporen en Romeinse uurmarkeringen.

Met een hoogte van 46 mm en een breedte van 23 mm is de 100th Anniversary Cartier Tank Cintrée een klassieke dresswatch met Art Deco-nuances. Dit kaliber 9780 MC-aangedreven horloge is gemaakt van 18k geelgoud en wordt gecombineerd met een lichtbruine kalfsleren band.

Het jubileumhorloge van Cartier is nu verkrijgbaar in een beperkte oplage van 150 exemplaren en kost $ 29.900 per exemplaar, een kleine € 25.000.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alvin Chong (@watchrology)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram