Beelden van nieuwe Shawn Stussy x Dior B27 sneakers duiken

Shawn Stussy x Dior B27 sneakers

Beelden van nieuwe Shawn Stussy x Dior B27 sneakers duiken

Beelden van nieuwe Shawn Stussy x Dior B27 sneakers zijn opgedoken. Dior’s Thibo Denis onthult een throwback jaren 90 esthetiek.

Shawn Stussy x Dior B27 sneakers

Thibo Denis, de belangrijkste schoenenontwerper van Dior, heeft de volgende samenwerking van het Franse modehuis met Shawn Stussy online onthuld. We zien een B27-sneaker die doet denken aan de stevige silhouetten uit de jaren ’90, uiteraard ook voorzien van Stussy’s designelementen.

Thibo onthulde de sneakers op Instagram middels een carrousel die drie onderscheidende hoeken van de schoen toont. Op de eerste slide staat een afbeelding van de hak van de schoen, met het “DIOR”-logo in het rood gekrabbeld, doorlopend over de tussenzool. Extra ‘DIOR’-logo’s sieren het zijwandpaneel van de schoen, omlijst door dunne zwarte leren randen en reflecterende strepen. Naast deze details is het bovenwerk van de schoen relatief minimaal gehouden, met volnerfleer en witte veters. De laatste dia in de post is een simpele opname te voet van de sneaker die met een joggingbroek wordt gedragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door _thibo (@_thibo)

Verdere details van de aankomende Shawn Stussy x Dior B27-sneaker ontbreken, maar we verwachten dat Dior of Thibo in de nabije toekomst meer informatie zullen bieden.

Shawn Stussy x Dior B27 sneakers

Post a Comment

#Volg ons op Instagram