TUDOR’s Royal-lijn verwelkomt nieuw Blue 41mm-horloge

TUDOR Royal Blue 41mm-28600-0005

TUDOR’s Royal-lijn verwelkomt nieuw Blue 41mm-horloge

De TUDOR Royal-lijn verwelkomt met nieuwe TUDOR Royal Blue 41mm een bijzonder fraai nieuw horloge. Wil jij het klokje hebben?

TUDOR Royal Blue 41mm-28600-0005

Royal‘ is een naam die TUDOR in de jaren vijftig begon te gebruiken om de buitengewone kwaliteit van zijn horloges te benadrukken en ze een uitstraling van horlogemakerij te geven. Nu, zo’n zeventig jaar later, is de horlogelijn springlevend en heeft het dochtermerk van Rolex een prachtige Blue-editie onthuld, gebouwd van staal en met een prachtige blauwe dial.

De karakteristieke gekartelde lunette, die afwisselend is gepolijst op het oppervlak, in combinatie met de gesneden groeven sluiten naadloos aan bij de TUDOR-esthetiek die in de jaren zestig werd ontwikkeld. Dit was in dezelfde tijd dat de blauwe handtekening een vast onderdeel werd van de collectie. Niet veel later, in 1973, werd het Ranger II-model uitgebracht, waarbij de armband voor het eerst werd geïntegreerd in de horlogekast.

Al deze historische elementen komen nu samen in de nieuwe TUDOR Royal-lijn, die een configuratie omvat met een opvallende blauwe sunray gesatineerde wijzerplaat. Met ‘dag van de week’ en kalenderfuncties voor het 41 mm-model, inclusief een kalender voor de andere diameters en de mogelijkheid van diamanten uurmarkeringen voor alle maten, zijn de blauwe TUDOR Royal-modellen geschiktvoor elke situatie.

De TUDOR Royal Blue 41MM Steel is voorzien van een Automatic uurwerk dat zich begeeft in de stalen kast. Het horloge is getest op een waterdichtheid van 10 ATM.

Het referentienummer van dit TUDOR horloge is 28600-0005 en de adviesprijs ligt in Nederland op € 2.190,-.

TUDOR Royal Blue 41mm-28600-0005

TUDOR Royal Blue 41mm-28600-0005

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram