UPDATE: Off-White x Nike Dunk Low lijkt onderweg in “zwarte” uitvoeringen

Off-White x Nike Dunk Low black black 2021

UPDATE: Off-White x Nike Dunk Low lijkt onderweg in “zwarte” uitvoeringen

De Off-White x Nike Dunk Low lijkt onderweg in meerdere “zwarte” uitvoeringen. Naar verwachting arriveren de schoenen eind 2021.

Off-White x Nike Dunk Low black black 2021

Volgens geruchten heeft Virgil Abloh nog een aantal Nike-samenwerkingen in de pijplijn zitten. Onderdeel hiervan lijkt een reeks “zwarte” kleurstellingen voor de Off-White x Nike Dunk Low, die naar verluidt volgend jaar zal verschijnen.

Met dank aan mockups van PY_RATES, hebben de geruchten direct vorm gekregen middels nieuwe materiaalconstructies. Afwijkend van de ‘University Gold’, ‘Pine Green’ en ‘University Red’ kleurstellingen die vorig jaar zijn uitgebracht, wordt verwacht dat de nieuwe schoenen meer rond de textuur zullen centreren, terwijl Abloh’s kijk op het populaire model behouden blijft. Doorlopende details zijn onder meer de blootliggende tong en een dubbel vetersysteem, inclusief een trail-geïnspireerde set Flywire-koordveters die passen bij het “Black”-thema.

Naar verluidt kost de prijs $ 170, wordt verwacht dat de “Black” kleurstellingen van de Off-White x Nike Dunk Low ergens in de herfst van 2021 zullen verschijnen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Unreleased Nike x Off White Dunks 😯 . Thoughts on these ?

Een bericht gedeeld door nollege (@nollege.tx) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram