Zenith’s nieuwste Defy-horloge krijgt een complete koolstof make-over

Zenith DEFY Classic Carbon horloge

Zenith’s nieuwste Defy-horloge krijgt een complete koolstof make-over

Zenith’s nieuwste Defy-horloge krijgt een complete koolstof make-over. Zou jij het Zenith DEFY Classic Carbon-horloge kopen?    

Zenith DEFY Classic Carbon horloge

Zenith zet opnieuw een stap voorwaarts met zijn DEFY-collectie. Ditmaal heeft het gestroomlijnde model een complete carbon make-over gekregen, inclusief de allereerste horlogeband voor een automatisch horloge die volledig is gemaakt van koolstof.

Het horloge wordt geleverd in zijn gebruikelijke DEFY-kast en meet een modernere 41 mm, met een ingewikkeld geskeletteerde wijzerplaat – die het even skeletonized Elite 670 SK-uurwerk onthult. Ook noemenswaardig is een in-house automatisch kaliber dat werkt op 4Hz en een gangreserve van 48 uur heeft. Het hele uurwerk weegt slechts 65 gram, zelfs als de armband is inbegrepen, en er is ook een versie met rubberen band beschikbaar voor diegenen die een beetje willen mixen.

“Tot nu toe waren de zogenaamde koolstofvezel horlogebandjes ofwel oppervlakkige plaatjes van het composietmateriaal die op een metalen basis waren bevestigd, of gereserveerd voor een handvol zeer gecompliceerde horloges die in zeer kleine aantallen werden geproduceerd”, zegt het merk. “Met de DEFY Classic Carbon brengt Zenith een ergonomische en opvallende armband van massief koolstof naar een automatisch horloge, een ongekend technisch hoogstandje en een edgy designstatement.”

Voor hen die geïnteresseerd zijn, zal de Zenith DEFY Classic Carbon deze maand verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Zenith-boetieks en -winkels, evenals in de online winkel. Je betaalt € 19.600 voor de koolstof-armbandversie en € 11.600 voor de optie met rubberen band.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram