Aankomende Off-White x Air Jordan 5 “Sail” heeft eindelijk een releasedatum

Off-White x Air Jordan 5 Retro SP Sail

Aankomende Off-White x Air Jordan 5 “Sail” heeft eindelijk een releasedatum

De aankomende Off-White x Air Jordan 5 Retro SP Sail sneaker heeft eindelijk een releasedatum. Ga jij de Off-White x Air Jordan 5 Sail kopen?

Off-White x Air Jordan 5 Retro SP Sail

@repgod888

Kort nadat we de bijbehorende kleding capsule hebben bekeken, is er volgens geruchten een releasedatum bekend voor de Off-White x Air Jordan 5 “Sail”. Met dank aan sneaker-insider PY_RATES weten we nu dat de langverwachte samenwerking tussen Virgil Abloh en Nike‘s Jordan Brand later deze maand zal verschijnen.

Voortbordurend op het “Ghosting” designthema van Virgil, is het model opnieuw vormgegeven in een opvallende, doorschijnende, gebroken witte TPE-deconstructie. De schoen is daarbij voorzien van branding in de vorm van met Jumpman gemarkeerde 3M reflecterende tongen, omgekeerde “AIR JORDAN”-patches, “23”-markering bij de hiel, Nike Air-motieven op de achterkant en klassieke logomotieven op de buitenzool.

Extra details zijn onder meer de gebruikelijke industriële Helvetica-tekstopdruk op de mediale middenvoet, “SHOELACES” op de veteruiteinden en een zwarte versie van Off-White’s kenmerkende plastic zip-tie hangtag. Het ontwerp van de schoen wordt afgerond met een gebroken witte tussenzool met felrode details in combinatie met gelige, doorschijnende rubberen buitenzolen die als doel hebben een ​​versleten look te simuleren.

De Off-White x Air Jordan 5 Retro SP Sail, naar verluidt geprijsd op € 225, zal volgens de geruchten op 24 oktober worden uitgebracht, vergezeld van de kledinglijn.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram