adidas YEEZY QNTM “Quantum” deze week eindelijk verkrijgbaar

YEEZY QNTM Quantum

adidas YEEZY QNTM “Quantum” deze week eindelijk verkrijgbaar

De adidas YEEZY QNTM Quantum zal eind deze week eindelijk verkrijgbaar zijn. De nieuwe YEEZY sneaker komt in alle maten.

YEEZY QNTM Quantum

Na het uitdelen van gratis paren van de adidas YEEZY QNTM “Quantum” in zeer beperkte aantallen tijdens het NBA All-Star Weekend van dit jaar, is de door Kanye West ontworpen basketbalschoen nu eindelijk klaar voor zijn volledige release. Eind deze week ligt de sneaker in de winkel.

In navolging van het eerste retailpaar, de QNTM “Barium”, levert het nieuwe “Quantum”-aanbod lichtere tinten en een meer zomerse look. Dit is te danken aan een exoskelet gemaakt van grijze primeknit-tinten, die samenkomen in een golfformatie op de synthetische basis, wat weer wordt gecombineerd met een crèmekleurige suède teen – die doet denken aan de vormen die te vinden zijn op de YEEZY BOOST 700 V2.

Aanvullend zien we een hals en kraag gemaakt van zwart neopreen, waarvan de laatste is vastgezet met een voering van zwarte tape. Ook zien we een tweekleurige zwarte en zilveren hielkap, een zwarte tong met bijpassende zwarte veters en een crèmekleurige buitenzool die zich een weg baant naar de basis van het bovenwerk en daar doorschijnend wordt.

De adidas YEEZY QNTM Quantum wordt op 5 september op de Adidas-website uitgebracht voor zo’n € 290,- en zal ook verkrijgbaar zijn in kinder- en babymaten.

YEEZY QNTM Quantum

YEEZY QNTM Quantum

Post a Comment

#Volg ons op Instagram