TRAILER: Check nu ‘Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2’ Warehouse Demo Gameplay

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 Warehouse Demo Gameplay trailer

TRAILER: Check nu ‘Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2’ Warehouse Demo Gameplay

Check snel de gloednieuwe Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 Warehouse Demo Gameplay trailer. Terug in de tijd met deze ‘nieuwe’ game.

In afwachting van de release van de hernieuwde Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 game, hebben we nu een demo-gameplay trailer van de remaster van gameontwikkelaars Vicarious Visions en Activision.

De clip van twee minuten toont een sessie in de remake-versie van het klassieke Warehouse-level, het allereerste level in de originele Tony Hawk’s Pro Skater. Het demo-level zal op 14 augustus beschikbaar zijn voor gamers die een pre-order hebben geplaatst en biedt een eerste kennismaking met de nostalgische skateboardactie.

Voor fans van de serie onthult de gameplay dat de besturing en de interactie met het podium grotendeels hetzelfde blijft. Het personage van Tony Hawk wordt gezien terwijl hij heelflips, manuals, The 900, 360 Varial McTwists en andere stunts uithaalt terwijl hij extatische schreeuwen en “woo-hoos” uitbrengt.

Bekijk de Warehouse-demo-gameplay hierboven en check Tony Hawks Pro Skater 1 + 2 vanaf 4 september officieel in de winkel.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram