Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition is ’s werelds eerste massa geproduceerde doorzichtige tv

Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition - transparante tv

Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition is ’s werelds eerste massa geproduceerde doorzichtige tv

Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition is ’s werelds eerste massa geproduceerde doorzichtige tv. Zie jij deze televisie graag terug in jouw interieur?

Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition - transparante tv

Tijdens het 10-jarig jubileum onthulde Xiaomi ’s werelds eerste in massa geproduceerde transparante tv, de Mi TV LUX Transparent Edition. De innovatie televisie wordt deze maand officieel gelanceerd.

Voortbouwend op zijn minimalistische ontwerp en vlaggenschipconfiguraties, heeft het monumentale 55-inch grote en 5,7 mm ultradunne scherm een doorzichtig zelflichtend ontwerp van rand tot rand. De tv lijkt beelden in de lucht te laten zweven en staat, wanneer uitgeschakeld, als een transparant stuk glas.

De Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition herontdekt de manier waarop tv’s traditioneel worden ontworpen en herbergt al zijn verwerkingseenheden in de basisstandaard. Het transparante OLED-paneel heeft een statische contrastverhouding van 150000:1 en een oneindige dynamische contrastverhouding, wat zorgt voor extra rijke zwarttinten en een ongeëvenaarde helderheid. Door gebruik te maken van de DCI-P3 93% kleurenspectrumondersteuning, geeft het 10-bits paneel 1,07 miljard kleurencombinaties weer, wat veel verder gaat dan wat het menselijk oog kan waarnemen. Bovendien zorgen de vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en de MEMC-technologie van 120 Hz voor een snelle responssnelheid van 1 ms die zorgt voor een vloeiendere en duidelijkere bewegingsweergave met lage latentie.

Gebruikmakend van Xiaomi’s AI Master Smart Engine en MediaTek 9650 op maat gemaakte tv-chip, beschikt de tv over meer dan 20 optimalisatie-algoritmen en speciale optimalisatie voor vijf belangrijke gebruiksscenario’s om op intelligente wijze de grafische resolutie te verfijnen voor levendige beelden. De technologie met Dolby Atmos-ondersteuning detecteert het type inhoud dat wordt weergegeven om een ​​passende audiomodus te kiezen. Tot slot draait de Mi TV LUX Transparent Edition op de aanpasbare MIUI-interface die is ontworpen om de visuele functies die in de tv zijn ingebouwd, te bedienen.

De Mi TV LUX Transparent Edition van Xiaomi kost ¥ 50.000 RMB (ongeveer € 6.100) en wordt op 16 augustus officieel uitgebracht.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram