Bij deze merken vind je toffe kinderkleding voor jongens

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Citrin releasedatum

Bij deze merken vind je toffe kinderkleding voor jongens

Ben je op zoek naar leuke kinderkledingmerken, ontdek dan snel welke merken toffe kinderkleding voor jongens aanbieden. 

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Yecheil

Mocht je inmiddels de trotse vader van een zoon zijn, dan heb je vast al ontdekt hoe leuk het is om je kleine in een flashy outfit te hijsen. Je hoeft natuurlijk niet per sé voor ’twinning’ te gaan, waarbij jij en je zoontje hetzelfde dragen, maar je kunt hem natuurlijk wel een soortgelijke stijl aanmeten. Die verleiding kun je niet weerstaan, toch?

Er is een aantal merken dat boven komt drijven als je naar toffe kinderkleding voor jongens zoekt. Natuurlijk, allereerst beschikt een grootmacht als H&M over een hoop basics die je rustig kunt toevoegen aan het winkelmandje voor je zoon. Hetzelfde geldt trouwens voor de kinderkledingcollectie van Zara, die wij stiekem nog een stuk leuker vinden, dankzij meer flitsende designs en een iets snellere look.

Kun je het missen, dan zijn ook de high-end merken erg gaaf om aan te schaffen. Een Dsquared2 t-shirt en YEEZY sneakers voor kinderen zijn gewoon verkrijgbaar en staan elke kiddo enorm gaaf. En samen met papa zo’n outfit dragen is helemaal eye catchend. Het nadeel is natuurlijk alleen dat de kids er relatief snel uitgroeien. Koop jij dus een heel fraai T-shirt van een premium merk, dan kan je zoon er niet jaren van genieten. Maar goed, dit heb je met elk merk en je kunt altijd nog overbodige kleding verkopen of weggeven.

Naast de bekende ketens en premium merken zijn er ook andere merken die zich specifiek richten op kinderen. Hiertussen zitten bijvoorbeeld ook Nederlandse merken als Vingino kinderkleding, dat een toffe collectie aan kleding voor jongens aanbiedt. Omdat jongens houden van spelen en ravotten, is kinderkleding die tegen een stootje kan belangrijk. Of het nu gaat om doordeweekse, stoere jongenskleren of nette jongenskleding voor een speciaal evenement, De jongenskleding moet comfortabel, mooi en van hoge kwaliteit zijn.

Ontdek voor wat betreft toffe kinderkleding voor jongens ook eens merken als Blue Seven, B’Chill, Dutch Dream Denim, Mini Rebels, Retour Denim de Luxe en Tygo & Vito. Liever merken die jij ook draagt? Check dan eveneens wat labels als Replay, Tommy Hilfiger en Nike in hun kinderkledingcollecties aanbieden!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram