Palm Angels’ Vulcanized Sneakers duiken op met palmapplicatie

Palm Angels Vulcanized Sneakers Palm-Appliquéd

Palm Angels’ Vulcanized Sneakers duiken op met palmapplicatie

De Palm Angels Vulcanized Sneakers zijn nu verkrijgbaar met een monochroom palmapplicatie. Wat vind jij van de low-top sneakers?

Francesco Ragazzi’s Palm Angels is terug met nieuwe schoenen voor de zomer van 2020. Een duo van met palm geappliqueerde Vulcanized sneakers staat op een menu, waarbij high-end Italiaan is gecombineerd met klassiek California cool. Het model lijkt evenveel inspiratie te putten uit VansOld Skool als Bold Ni, maar versterkt zijn status met een luxe mix aan materialen.

Het ene paar brengt een combinatie van wit en zwart in hoog contrast voort, terwijl het andere paar het een beetje rustiger aan doet door zwart en zilver te combineren. Elk setje levert tevens een kunstzinnige assemblage van materialen: het bovenwerk is gemaakt van leer met een suède overlay – die rond de toebox en hiel wikkelt terwijl het op de middenvoet kruist. De tong houdt het old school met een zichtbare schuimconstructie en Old English branding.

Het meest kenmerkende detail binnen de nieuwe sneakers is een geappliqueerde palmboom. Deze extra laag wordt nog eens opgevoerd door een contrasterende foxing-streep op elke tussenzool en eenvoudige rubberen buitenzolen die het geheel compleet maken.

De Palm Angels Vulcanized Sneakers Palm-Appliquéd zijn nu verkrijgbaar bij bekende retailers en kosten € 285 per paar.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram