Jaguar trekt doek van met technologie gevulde en volledig elektrische 2021 I-Pace Performance SUV

2021 Jaguar I-Pace

Jaguar trekt doek van met technologie gevulde en volledig elektrische 2021 I-Pace Performance SUV

Een met technologie gevulde en volledig elektrische 2021 Jaguar I-Pace Performance SUV is onthuld. De elektrische SUV is goed voor 394 pk.

2021 Jaguar I-Pace

Jaguar heeft haar nieuwe I-Pace 2021 onthuld. De elektrische SUV van het Britse luxemerk, voorzien van de nodige verbeteringen en een hele reeks aan nieuwe technologische eigenschappen, is per direct verkrijgbaar.

De middelgrote, prestatiegerichte SUV biedt nu een nieuw intuïtief infotainmentsysteem en tevens snellere oplaadmogelijkheden, wat zorgt voor een aangenamere totaalervaring voor de eigenaar. Jaguar zegt dat het nieuwe systeem “net zo snel en gemakkelijk te gebruiken is als je smartphone”, en wijst op het zelflerende navigatiesysteem dat je zal laten zien waar het dichtstbijzijnde laadstation is, hoe lang het duurt om te tanken en wat de kosten zijn. Het nieuwe infotainmentsysteem werkt in feite net als het vorige systeem met zogeheten software-over-the-airtechniek (SOTA).

Aanvullende heeft Jaguar een dual-modem embedded SIM met 4G-data-abonnement toegevoegd, evenals de mogelijkheid tot het draadloos opladen van apparaten, plus het afspelen van Spotify en Bluetooth voor twee telefoons tegelijkertijd in de cabine. Er is ook een nieuw 36-graden camerasysteem, een groothoek digitale achteruitkijkspiegel en een optioneel Meridian-geluidssysteem dat de I-Pace uitrust met 16 luidsprekers en één subwoofer.

Andere technische updates zijn onder meer ionisatie van cabinelucht met PM2.5-filtratie, wat zorgt voor een schonere allergeenvrije atmosfeer. Het opladen is ook geüpgraded, zodat eigenaren met een voeding van 11 kW thuis nu 53 kilometer bereik per uur kunnen behalen. De SUV kan bij een snellader onveranderd met maximaal 100 kW laden, waarmee elk kwartier opladen goed is voor 127 kilometer aan bereik.

De I-Pace is uitgerust met twee elektromotoren die 394 pk leveren, terwijl de 90 kWh-batterij goed is voor 469 kilometer. Van 0 naar 100 kilometer per uur wordt bereikt in slechts 4,5 seconden.

Bekijk de 2021 Jaguar I-Pace hieronder en bestel de elektrische SUV nu via de website van Jaguar.

2021 Jaguar I-Pace

2021 Jaguar I-Pace

2021 Jaguar I-Pace

2021 Jaguar I-Pace

2021 Jaguar I-Pace

2021 Jaguar I-Pace

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram