De harige en geschubde ZX8000 “G-SNK” van atmos & adidas licht op in het donker

atmos x adidas ZX8000 G-SNK

De harige en geschubde ZX8000 “G-SNK” van atmos & adidas licht op in het donker

De nieuwe atmos x adidas ZX8000 G-SNK is niet alleen harig en geschubd, maar licht ook op in het donker dankzij glow-in-the-dark.

atmos x adidas ZX8000 G-SNK

De beroemde Japanse retailer atmos en adidas Originals werken opnieuw samen om een ​​ZX8000 “G-SNK” te produceren. Een wilde stijl, vol met unieke texturen en bol van de reflecterende hi-vis details, is deze nieuwste atmos x adidas sneaker absoluut niet voor verlegen mensen.

Met een gelijke mix van zoogdier en reptiel, mengt het bovenwerk een ruig lichtbruin ponyhaar met heldere neon groene slangenhuid overlays op het spatbord en de hiel. Beide overlays zijn gemaakt van hi-vis reflecterend materiaal voor een vleugje nachtelijke flair. Ook zijn er zwarte details op de middenvoet, hielclip en kraag, plus een donkergroene tint in adidas EQT-stijl op de Three Stripe-graphic bij de middenvoet. Tweekleurige groene tussenzolen en zwarte buitenzolen met een groene torsiestaaf maken de look compleet. Een speciale set groene tie-dye sokken en “G-SNK” stickers zitten trouwens in de verpakking.

Dat is echter niet alles: deze ‘G-SNK’ sneakers worden namelijk ondersteund door bijpassende kleding en accessoires. Pharrell’s BBC ICECREAM heeft een atmos-exclusief T-shirt met lange mouwen uitgebracht dat bij de sneakers past. Het shirt is verkrijgbaar in zowel wit als zwart, en heeft een kenmerkende ICECREAM-afbeelding op de voorkant en herhalende ICECREAM- en atmos-logo’s op de mouwen. Crep Protect gebruikt tot slot dezelfde slangenleerprint als de schoenen voor zijn blik waterproofer.

De atmos x adidas ZX8000 G-SNK wordt op 16 mei uitgebracht via de atmos-webwinkel en kost ¥ 14.000, ongeveer € 120. Het T-Shirt en de waterproofer zijn verkrijgbaar voor ¥ 9.000 JPY, ongeveer € 78, en ¥ 2.000 JPY, ongeveer € 17.

atmos x adidas ZX8000 G-SNK

atmos x adidas ZX8000 G-SNK

atmos x adidas ZX8000 G-SNK

Post a Comment

#Volg ons op Instagram