Hiroshi Fujiwara verrast met fragment design x Nike Air Max 1 “The Ten” sample

Hiroshi Fujiwara fragment design x Nike Air Max 1 The Ten

Hiroshi Fujiwara verrast met fragment design x Nike Air Max 1 “The Ten” sample

Hiroshi Fujiwara verrast met fragment design x Nike Air Max 1 The Ten sample. De sneakers komen met technische veters, mini swoosh en meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

過去サンプル 2016

Een bericht gedeeld door fujiwarahiroshi (@fujiwarahiroshi) op

Hiroshi Fujiwara heeft op Instagram gepronkt met een paar fragment design x Nike Air Max 1-samples die hij produceerde onder zijn versie van “The Ten”.

“The Ten” is natuurlijk het inaugurele samenwerkingspakket tussen Virgil Abloh’s Off-White en Nike, dat in 2017 uitkwam. Nike zou naar verluidt zowel Abloh als Fujiwara de opdracht hebben gegeven om hun eigen versie van “The Ten” te maken, en sinds het aanbod van de Japanse ontwerper niet in productie werd genomen, trakteert hij ons nu op wat had kunnen zijn.

De Air Max 1 van fragment design verschijnt in luxueus lichtgrijs suède en wordt gecombineerd met een zwarte zool. Een aantal elementen van de sneaker zijn opnieuw vormgegeven, met een technisch wandelvetersysteem, een geborduurde mini-swoosh op het laterale middenpaneel, een herwerkt fragment-merklogo op de tong en een bijpassend lipje aan de hiel. Elders zien we de kenmerkende technische productinformatiestempel van het merk boven de Air-bubbel bij de zool, terwijl een binnenzool met het opschrift ‘The Ten’ en het bliksemschichtlogo van fragment design het paar compleet maken.

Bekijk de fragment design x Nike Air Max 1 The Ten sample hieronder en duim met ons mee dat deze sneaker alsnog een release krijgt.

Hiroshi Fujiwara fragment design x Nike Air Max 1

Hiroshi Fujiwara fragment design x Nike Air Max 1

Hiroshi Fujiwara fragment design x Nike Air Max 1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram