Breitling’s nieuwe Rainbow SuperOcean Heritage ’57 komt begin mei in gelimiteerde oplage

Breitling Rainbow SuperOcean Heritage '57

Breitling’s nieuwe Rainbow SuperOcean Heritage ’57 komt begin mei in gelimiteerde oplage

De Breitling Rainbow SuperOcean Heritage ’57 komt begin mei in gelimiteerde oplage. Het nieuw horloge is geïnspireerd door Californië.

Breitling Rainbow SuperOcean Heritage '57 Breitling Rainbow SuperOcean Heritage '57Breitling Rainbow SuperOcean Heritage '57Breitling Rainbow SuperOcean Heritage '57

Breitling heeft een oude bekende nieuw leven ingeblazen met zijn nieuwe SuperOcean Heritage ’57-horloge. Oorspronkelijk daterend uit 1957, vertaalde de SuperOcean de golven en het zand van Californië in een relaxt en leuk duikhorloge. De oorspronkelijke SuperOcean, die zowel surfers als strandjutters aansprak, was een moeiteloos horloge dat de ultieme metgezel was bij het vangen van een golf.

Tientallen jaren later belichaamt de nieuwe SuperOcean Heritage ’57 elk stukje van die Boheemse geest, waarbij het horloge uiteraard is aangevuld met moderne specificaties. De SuperOcean Heritage ’57 zit met 42 mm om de pols en heeft een keramische ring, Breitling’s COSC-gecertificeerde Calibre 10-beweging (42 uur gangreserve) en 100 meter waterbestendigheid. Met de lancering van de SuperOcean Heritage komt er een speciale regenboogversie uit. Beperkt tot 250 stuks, toont de regenboog limited-edition geel, groen, blauw, indigo, violet, rood en oranje, verdeeld over de 3, 6, 9 en 12 uur-tellers.

Georges Kern, CEO van Breitling: “Met de Capsule Collections kunnen we enkele van de meest inspirerende verhalen van ons merk vertellen, terwijl we voor een gelimiteerde tijd een aantal opmerkelijk unieke horloges produceren. Met de Superocean Heritage ’57 Capsule-collectie hebben we ons gericht op de relaxte Zuid-Californische fun-in-the-sun cultuur die een tijdperk definieerde. Het surfen zelf in de jaren vijftig en zestig vormt de kern van onze verhalen hier, maar die tijd bood zoveel meer: ​​de geweldige muziek, de geweldige auto’s en de bijna spirituele verbinding met de vrijheid die te vinden is op eindeloze zandstranden en in de zoektocht naar de perfecte golf.”

De SuperOcean Heritage ’57-collectie zal ergens in mei worden gelanceerd, waar de non-regenboogedities zullen worden verkocht voor £ 3.590, zo’n € 4.110, voor de versie met leren band en £ 3.990, zo’n € 3.570, voor de armband met stalen gaas. Ga nu naar Breitling’s website om jouw dichtstbijzijnde dealer te lokaliseren en meer info in te winnen over de regenboog-variant, ofwel de Breitling Rainbow SuperOcean Heritage ’57.

Breitling Rainbow SuperOcean Heritage '57

Breitling Rainbow SuperOcean Heritage '57

Breitling Rainbow SuperOcean Heritage '57

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram